Είστε από εκείνους που δεν αποχωρίζονται ποτέ τους αγαπημένους τετράποδους τους φίλους; Δύο ξενώνες στα Τρίκαλα και το Πήλιο σας περιμένουν!

Η άνοιξη ξυπνά και η ελληνική φύση γίνεται πιο όμορφη από ποτέ. Απολαύστε την παρέα με το κατοικίδιο σας, σε δυο ξενώνες που αγαπούν τα μικρά ζώα. Αποδράστε στα Τρίκαλα, κοντά στην πανέμορφη Ελάτη και στην γραφική Τζαγκαράδα του Πηλίου.

Μύθος

Απέναντι από το βουνό Κόζιακας, τα φιλόξενα ξύλινα σπιτάκια του Μύθου βρίσκονται στην περιοχή Βλάχα Ελάτης, σε προνομιακή τοποθεσία, σε υψόμετρο 1.275 μέτρων, σε ένα φυσικό και αναζωογονητικό περιβάλλον, μόλις 2 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου και 2 χιλιόμετρα από τη γραφική και πολυσύχναστη Ελάτη.

Διαθέτει 12 κατοικίες των 2-4 ατόμων. Οι κατοικίες είναι άνετες και λειτουργικές, διακοσμημένες και επιπλωμένες με απλότητα, σύμφωνα με το ορεινό στυλ της περιοχής. Το ξύλο προσδίδει στους χώρους μια χωριάτικη και ζεστή ατμόσφαιρα. 1 κατοικία είναι εξοπλισμένη για ΑμΕΑ και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 3 άτομα. Όλα διαθέτουν θέρμανση, τζάκι, σεσουάρ για τα μαλλιά, τηλέφωνο, WiFi, καθιστικό στον κήπο. Ορισμένα σπιτάκια διαθέτουν ντους με υδρομασάζ.

Στο κατάλυμα, οι φιλοξενούμενοι θα βρουν στη διάθεσή τους ποδήλατα ορεινής ποδηλασίας για να ανακαλύψουν τα περίχωρα. Οι ιδιοκτήτες διοργανώνουν πεζοπορικές διαδρομές και όμορφους περιπάτους στο δάσος και συνοδεύουν οι ίδιοι τους φιλοξενούμενούς τους. Οι λάτρεις της ιππασίας μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ στο Λιβάδι όπου λειτουργεί κέντρο ορεινών δραστηριοτήτων. Στο Περτούλι, που απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα, θα βρείτε ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, μαγαζιά με σουβενίρ, παραδοσιακά προϊόντα καθώς και τον αγροτικό συνεταιρισμό γυναικών. Όσοι θέλουν να το ρίξουν έξω, η γραφική αλλά και πολυσύχναστη Ελάτη απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από το κατάλυμα.

Τηλέφωνο: 24340 71630, 6932 710558

Βίλλα Εξοχή

Στην Τσαγκαράδα, 45 χλμ από το Βόλο και 7 χλμ από την υπέροχη παραλία του Μυλοπόταμου, ο ξενώνας Βίλλα Εξοχή σας υποδέχεται σε μία καταπράσινη όαση ησυχίας και ηρεμίας. Χτισμένος σε ύψωμα, 100 περίπου μέτρα από την Πλατεία των Αγίων Ταξιαρχών, ο παραδοσιακός αυτός ξενώνας σας προσφέρει μία ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα και μία πανοραμική θέα στις καταπράσινες πλαγιές του Πηλίου και στο απέραντο Αιγαίο. Διαθέτει 6 δωμάτια – 3 δίκλινα και 3 σουίτες 2/3 ατόμων, όλα ευρύχωρα με προσεγμένη παραδοσιακή διακόσμηση.

Προσφέρουν κεντρική θέρμανση, τζάκι, μπάνιο (με μπανιέρα-τζακούζι, τηλέφωνο, τηλεόραση, μίνι-μπαρ, ανεμιστήρα και μπαλκόνι με θέα θάλασσα η βουνό. Δεκάδες παραδοσιακά καλντερίμια σας προσκαλούν σε ανεπανάληπτες βόλτες μέσα στο πράσινο με μόνο πιθανό «εμπόδιο» τις κατσίκες της θείας Ματούλας. Δείτε οπωσδήποτε το ξυλόγλυπτο τέμπλο των Αγίων Ταξιαρχών, το «παλιό τοξωτό γεφύρι», τον τεράστιο πλάτανο της Αγίας Παρασκευής και πείτε ένα τσίπουρο στη σκιά του.

Τηλέφωνο: 24260-49497, 6974931204