Μία θέση στην δεκάδα με τα καλύτερα beach bars στην Ευρώπη κατάφερε να κερδίσει και ένα ελληνικό, σύμφωνα με τις επιλογές των αναγνωστών της βρετανικής εφημερίδας Guardian.

Αφήνοντας πίσω του προορισμούς όπως η Μαγιόρκα, η Νορβηγία και η Ολλανδία το ελληνικό beach bar που διακρίθηκε στην κορυφαία δεκάδα κατέκτησε την έβδομη θέση.

Αυτό δεν είναι άλλο από το Papalagi Seafood, στη Φολέγανδρο, μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στο νησί για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά. Σκαρφαλωμένο σε ένα βράχο πάνω από την παραλία του Αγίου Νικολάου προσφέρει στους επισκέπτες του εκπληκτική θέα στο Αιγαίο, η οποία συνοδεύεται από εξαιρετικές μουσικές.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του στοιχεία είναι το γεγονός ότι για να φτάσει κανείς εδώ έρχεται μόνο από θαλάσσης ή μετά από πεζοπορία, κάτι που βοηθάει πολύ στην διατήρηση του χαμηλού προφίλ τόσο της παραλίας, όσο και του μαγαζιού.

Με έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του ψαριού και των θαλασσινών.