Το καλοκαίρι τίποτα δεν σας κρατάει μακριά από τη θάλασσα. Η Ανάβυσσος, είναι η ιδανική επιλογή, αν θέλετε να πάτε κάπου κοντά, αλλά με καθαρά νερά, για να απολαύσετε το μπάνιο σας.

Το Eden Beach Resort, σας περιμένει για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, στην παραλία ή την πισίνα, και διαμονή σε ένα από τα όμορφα δωμάτιά του, για να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε διακοπές!

Το ξενοδοχείο διαθέτει τα πάντα για την άνετη διαμονή και τη διασκέδασή σας. Δοκιμάστε πίτσα στην παραλία και συνεχίστε με ένα secret eden, μία καινούργια δημιουργία στα cocktails!

Εάν αναζητάτε ηρεμία η πισίνα του Eden Beach είναι το απολυτό spot χαλάρωσης. Και αν πεινάσετε το εστιατόριο La piscine βρίσκεται στην διάθεση σας. Επιπλέον, η επί 11 χρόνια βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία, διαθέτει, αποδυτήρια, ομπρέλες και ξαπλώστρες, ναυαγοσώστη πρώτες βοήθειες και ντους.

Ειδική θέση στις παροχές του ξενοδοχείου έχουν τα θαλάσσια σπορ. Οι μπανάνες και τα rings υπόσχονται μια διασκεδαστική βόλτα, ενώ μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε ένα μάθημα wakeboard. Κανό και kayak βρίσκονται ανάμεσα στις παροχές, ενώ οι λάτρες του snorkeling θα εκτιμήσουν τον βυθό στον κόλπο Eden Beach.

Ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο βρίσκεται η νησίδα Αρσίδα. Εκεί διοργανώνεται scuba diving με διαφορετικά sites που θα ικανοποιήσουν όλα τα επίπεδα δυτών!

Για πληροφορίες ή κράτηση, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Eden Beach Resort, www.eden.gr, τηλέφωνο 22910 60031 και μέσω email: [email protected].