Η συζήτηση για τη vegan διατροφή καλά κρατεί και ένα νέο επεισόδιο δείχνει πόσα βήματα πρέπει να κάνουμε ακόμα ώστε να μπορούν οι άνθρωποι που επιλέγουν την ακραία χορτοφαγία να τρώνε ό,τι ποθούν.

Και η βρετανική Pizza Express έχει πράγματι να διανύσει αρκετό δρόμο, όπως αποδεικνύει η φωτογραφία που ανέβασε η 26χρονη Mary Nesbitt-Larking από το Χάτφιλντ της Αγγλίας.

Η κοπέλα πήγε στο τοπικό κατάστημα της γνωστής αλυσίδας για να απολαύσει τη vegan pizza που σερβίρει, μόνο και μόνο για να πάρει αυτό. Μια ζύμη με μερικά κρεμμύδια δηλαδή! Το μαγαζί δικαιολογήθηκε πως τους είχε τελειώσει το «vegan τυρί» και παρουσίασε κάτι τέτοιο…

Κάτι που κόστισε 9 λίρες (10 ευρώ) και χρειάστηκε περισσότερο από μία ώρα για να φτάσει στο τραπέζι της. «Είχε τη γεύση άψητου ψωμιού», είπε στην «Daily Mail», «με μια ολόκληρη κονσέρβα ντομάτα από πάνω. Ήταν πολύ ξινό και είχαν ωμό κόκκινο κρεμμύδι από πάνω».

Η Pizza Express απολογήθηκε για το περιστατικό: «Απογοητεύσαμε τη Mary και απολογούμαστε για την απογοητευτική εμφάνιση», δήλωσε ο εκπρόσωπός της, καλώντας πίσω την κοπέλα για ένα πραγματικό vegan γεύμα κερασμένο…