Μια σειρά από απίθανες δικαιολογίες αράδιασε στους αστυνομικούς μια γυναίκα από τη Φλόριντα που κατηγορείται για το φόνο του συζύγου της.

Η Rachel Fidanian συνελήφθη την Τετάρτη 10/10 με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε τον άνδρα της στο σπίτι τους στο Polk County στις 25 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός FOX 35, όταν η 38χρονη τηλεφώνησε στην αστυνομία είπε πως έπλενε τα πιάτα, κρατώντας το σκύλο της και πως μετά έτρεξε προς τον σύζυγό της, γλίστρησε και πέφτοντας τον μαχαίρωσε στην περιοχή του ώμου. Λίγο αργότερα, παρουσίασε νέα εκδοχή, λέγοντας πως κρατούσε το σκύλο την ώρα που έκοβε πίτσα και καθώς πήγαινε να μιλήσει στο σύζυγό της, παραπάτησε και τον μαχαίρωσε κατά λάθος.

Στους αξιωματικούς της πυροσβεστικής που έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα της, ωστόσο, είπε άλλη ιστορία. Πως την ώρα που έκοβε την πίτσα παρατήρησε ότι ο σκύλος είχε αφοδεύσει και κατουρήσει στο σαλόνι. Ζήτησε τότε βοήθεια από τον σύζυγό της που ήταν ξαπλωμένος στον καναπέ, αλλά πηγαίνοντας προς το σημείο με το μαχαίρι στο χέρι, σκόνταψε στο χαλί και έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο.

Όσο κι αν έψαξαν οι ντετέκτιβ δεν βρήκαν σημάδια από περιττώματα και ούρα σκύλου στο σαλόνι ή στα ρούχα της.

«Καμία από τις δικαιολογίες της δεν είχε νόημα», δήλωσε ο σερίφης Grady Judd στην Miami Herald για να προσθέσει: «Οι ντετέκτιβ μας έκαναν ενδελεχή έρευνα και στο τέλος αποφάσισαν ότι πρόκειται για σκόπιμη πράξη ενδοοικογενειακής βίας».

Ο σύζυγός της, Bryant Fidanian, μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.