Την τελευταία του πνοή άφησε, σε ηλικία 52 ετών, ο επί χρόνια πρωταγωνιστής της σειράς «Ατίθασα Νιάτα», Kristoffer St. John, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα TMZ.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην ιστοσελίδα ότι ένας φίλος του ηθοποιού πήγε να τον δει στο σπίτι του, όπου βρήκε τη σορό του. Αμέσως ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και έσπευσε ασθενοφόρο στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Ο St. John υποδυόταν από το 1991 τον χαρακτήρα Νιλ Γουίντερς στα «Ατίθασα Νιάτα», μία σειρά που προβλήθηκε και στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν 9 φορές υποψήφιος για βραβείο Emmy.

Το 2014 επλήγη από μία οικογενειακή τραγωδία, καθώς ο γιος του, Τζούλιαν, αυτοκτόνησε ενώ νοσηλευόταν σε κλινική ψυχικής υγείας. Το 2017 είχε απειλήσει και ο ίδιος να αυτοκτονήσει, ενώ μετά τον θάνατο του γιου του είχε ιδρύσει, μαζί με την πρώην σύζυγό του, το ίδρυμα Saber es Poder (Η Γνώση είναι Δύναμη) για την αντιμετώπιση των ψυχικών νόσων.