Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Θρακομακεδόνες - Ραγδαίες εξελίξεις: Τι αποκάλυψαν τα παιδιά του άνδρα που σκότωσε τη γυναίκα του

Newsbomb

Δολοφονία Θρακομακεδόνες - Νέα στοιχεία στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας 72χρονης από τον 79χρονο σύζυγό της - Τι υποστήριξαν τα παιδιά του μοιραίου ζευγαριού -«Σκότωσε τη γυναίκα μου - Ελάτε να με πιάσετε» είπε στους αστυνομικούς

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία 72χρονης από τον 79χρονο σύζυγό της στους Θρακομακεδόνες.

Το άγριο έγλημα διαπράχθηκε το πρωί της Δευτέρας (07/05/2018) σε διαμέρισμα στο οποίο διέμενε το ζευγάρι στην οδό Αμύντα 10.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ηλικιωμένος ηλικίας 79 ετών σκότωσε με μπαλτά την 72χρονη σύζυγό του. Μάλιστα, αμέσως μετά τη δολοφονία κάλεσε ο ίδιος στην Άμεση Δράση και ομολόγησε την πράξη του.

«Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου»

«Έχω σκοτώσει τη γυναίκα μου. Ήταν η κακιά στιγμή. Τσακωθήκαμε. Πήρα έναν μπαλτά από την κουζίνα και τη σκότωσα». Αυτά φέρεται να είπε ο 79χρονος στον αστυνομικό, ο οποίος δέχθηκε την κλήση του στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας όταν έφτασαν στο σημείο εντόπισαν αρχικά το δράστη στο περίβολο του σπιτιού όπου διαπράχθηκε η άγρια δολοφονία. Ο ίδιος παραδόθηκε στις Αρχές χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Η ηλικιωμένη δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα με μπαλτά

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί εντόπισαν στο διαμέρισμα νεκρή την άτυχη γυναίκα σε μία λίμνη αίματος.

Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ η ηλικιωμένη είχε δεχθεί πολλαπλά χτύπηματα στο σώμα και το κεφάλι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

«Ήταν η κακιά η ώρα…» λέει ο ηλικιωμένος

Ο ηλικιωμένος αρνήθηκε να πει οτιδήποτε στους αστυνομικούς και αυτό που επαναλάμβανε συνεχώς ήταν ότι ούτε ο ίδιος κατάλαβε πώς έφτασε στο έγκλημα, ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα του και ότι για όλα έφταιγε η κακιά η ώρα.

Οι αστυνομικοί ολοκλήρωσαν τη δικογραφία, χωρίς, όμως στην πραγματικότητα να μπορέσουν να πάρουν μια ολοκληρωμένη απολογία του δράστη, καθώς βρισκόταν συνεχώς με κατεβασμένο το κεφάλι, σε κατάσταση απόλυτης ηρεμίας χωρίς να θέλει να απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Αυτό που λένε οι αστυνομικοί είναι πως δεν έχει αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της λογομαχίας που προηγήθηκε της δολοφονίας.

«Δεν ξέρουμε αν ακολουθούσε τη φαρμακευτική αγωγή»

Την ίδια στιγμή σοκ προκαλούν τα όσα δήλωσαν τα παιδιά του άτυχου ζευγαριού για τον πατέρα τους. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν στις Αρχές, ο 79χρονος τα τελευταία πέντε χρόνια αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έπρεπε να ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, τα παιδιά του δήλωσαν πως δεν γνώριζαν αν τελικά ο πατέρας του ακολουθούσε την αγωγή.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη – σοκ για την οικογενειακή τραγωδία στο Ναύπλιο

Αποκάλυψη: «Με βίαζε καλόγρια από τα 12 – Σήμερα γνώρισα την 62χρονη κόρη μου» (pics-vid)