Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Κωνσταντίνος: Εξέλιξη - σοκ με το μαθητή που βρέθηκε αλυσοδεμένος σε κολώνα

Newsbomb

Συγκλονίζει η πρωτοφανής υπόθεση στον Άγιο Κωνσταντίνο – Μαθητής εντοπίστηκε αλυσοδεμένος σε κολώνα της ΔΕΗ – Στο «φως» νέες αποκαλύψεις

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο, με έναν 16χρονο, ο οποίος βρέθηκε αλυσοδεμένος χειροπόδαρα σε κολώνα, στη μέση του δρόμου.

Σήμερα, μία ημέρα μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, νέα στοιχεία για το τι τελικά συνέβη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης (23/08/2018) η Αναστασία Φύσσα, δημοσιογράφος του volospage.gr, όλα φέρεται να ξεκίνησαν από ένα παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε ο μαθητής με ανήλικους φίλους του.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά έπαιζαν με μία αλυσίδα βάρκας» είπε η δημοσιογράφος. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής τι παιχνίδι ήταν αυτό.

«Οι φίλοι του προσπάθησαν να τον απεγκλωβίσουν, ωστόσο, όταν κατάλαβαν ότι δεν θα τα κατάφερναν, φοβήθηκαν και έφυγαν» ανέφερε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/08/2018) έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην παραλία της πόλης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Μαγνησίας «Ταχυδρόμος», ήταν λίγα λεπτά μετά τις 23:30 το βράδυ, όταν περαστικοί είδαν τον άτυχο ανήλικο στην κολώνα να προσπαθεί να απελευθερωθεί από τις αλυσίδες. Αμέσως, ενημέρωσαν τις Αρχές, με άνδρες της Πυροσβεστικής να φτάσουν στο σημείο. Για τον απεγκλωβισμό του οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν ειδική ψαλίδα, προκειμένου να κόψουν την αλυσίδα και να απελευθερώσουν τον 16χρονο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (22/08) η Εισαγγελία Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2018: Αντίστροφη μέτρηση για τις ανακοινώσεις - Oι τελευταίες εκτιμήσεις

Πανικός στη Σκιάθο: 12χρονος εκτινάχθηκε από αέρια αεροπλάνου