ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μας δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί…

Μας δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί…
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι η ανεργία, η αποεπένδυση, καθώς επίσης και το γεγονός ότι το χρήμα δεν γυρίζει»
EUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η θετική ατζέντα και ποια είναι η αρνητική, μέχρι τις εκλογές.

Ακούω και διαβάζω ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει μπαράζ διώξεων για διάφορα σκάνδαλα που απασχόλησαν στο παρελθόν την επικαιρότητα.

Μαθαίνω ότι θα καταφέρει η κυβέρνηση να πείσει τους δανειστές για το νέο Νόμο Κατσέλη και για τις 120 δόσεις και το αφορολόγητο και αμέσως μετά θα βάλει μπροστά να υπάρξει και 13η σύνταξη.

Όλα ωραία και καλά.

Αυτό που δεν ακούω από κανέναν είναι τι θα γίνει με την αύξηση των θέσεων εργασίας στον τόπο.

Επιμένω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι η ανεργία, η αποεπένδυση, καθώς επίσης και το γεγονός ότι το χρήμα δεν γυρίζει… Είναι στάσιμο. Το ΑΕΠ επίσης. Η χώρα δεν παράγει πλούτο σε κανέναν τομέα κι εμείς ασχολούμαστε για το ποιοι είναι δημοκράτες και ποιοι είναι ακραίοι.

Το χρέος της χώρας αυξάνει συνεχώς, το ΑΕΠ μένει το ίδιο και στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ σφυρίζουν αδιάφορα και ασχολούνται με θέματα που δεν απασχολούν καθόλου την ελληνική κοινωνία.

Οι Έλληνες παραμένουν ο πιο χρεοκοπημένος λαός στην παγκόσμια Ιστορία, με δημόσια χρέη της τάξης του 190% του ΑΕΠ (360 δις €), με κόκκινο ιδιωτικό άνω του 130% του ΑΕΠ (πλησιάζει στα 300 δις €), με πτωχευμένες ξανά τις αφελληνισμένες τράπεζες που τους εκβιάζουν με μία τέταρτη κεφαλαιοποίηση με δικά τους χρήματα. Πιο τραγικά δεν γίνεται δηλαδή.

Και κανείς δεν μας λέει πότε θα σταματήσει αυτή η εσωτερική υποτίμηση. Θα σταματήσει αν αλλάξει η εξουσία και έρθει στα πράγματα ο Μητσοτάκης; Θα σταματήσει αν ξαναβγεί ο Τσίπρας; Έχει κάποιο από τα δυο κόμματα χρονοδιάγραμμα ανάκαμψης της χώρας; Κι αν έχει, ποιο είναι αυτό;

Διαβάστε επίσης:

Καταργείται η αλλαγή ώρας - Δείτε πότε

Δικαστική απόφαση - «βόμβα»: Αναδρομικά 17.018 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χαλκίδα - Κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους (pics)