ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τραγούδησαν πρέσβεις και διπλωμάτες (pics)

Για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τραγούδησαν πρέσβεις και διπλωμάτες (pics)
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μια μοναδική συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/10/2019) στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, όπου η φωνή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) ενώθηκε με τις φωνές Πρέσβεων, Διπλωματών και διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Τη συναυλία διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λουτρακίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

Συμμετείχαν παίζοντας διάφορα μουσικά όργανα και τραγουδώντας παραδοσιακά και αντιπροσωπευτικά τραγούδια της χώρας τους οι Πρέσβεις και Διπλωμάτες από τις χώρες της Ρωσίας, Γερμανίας, Ιαπωνίας, Νιγηρίας, Τσεχίας, Ρουμανίας, Μολδαβίας, Αυστρίας, του Ισημερινού. Επίσης, συμμετείχε η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου, καθώς και οι τραγουδίστριες Καλλιόπη Βέττα και Φωτεινή Δάρρα.

Στην εκδήλωση εκ μέρους του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός και ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Σκούμας.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. στο χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς σε αυτή τη μοναδική συναυλία, καθώς και όλους αυτούς οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη αυτή διοργάνωση, αναφέρθηκε στη συμβολική και επετειακή εκδήλωση τονίζοντας την ιδιαιτερότητα και μοναδικότητα της εθελοντικής προσφοράς των ξένων πρεσβευτών και διπλωματών.

Την εκδήλωση παρουσίασε με το δικό του μοναδικό τρόπο ο κ. Αλέξης Κωστάλας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις