SOCIAL MEDIA

Το... σοκαριστικό «δράμα» influencer: «Έχασα τους followers μου και πρέπει να... δουλέψω 8ωρο»

Το... σοκαριστικό «δράμα» influencer: «Έχασα τους followers μου και πρέπει να... δουλέψω 8ωρο»
Το «δράμα» της 21χρονη influencer Τζέσι Τέιλορ

Τι θα συνέβαινε αν ξαφνικά το Instagram διέγραφε τους followers των λογαριασμών μας; 

Ο μέσος χρήστης του συγκεκριμένου δικτύου θα αγανακτούσε για λίγο και πιθανότατα μετά από λίγες ώρες απλά θα προσπαθούσε να κάνει ξανά follow όσους έχασε και η ζωή θα συνεχιζόταν.

Όμως, αυτό δεν συνέβη στην περίπτωση αυτοαποκαλούμενης influencer, η οποία όταν συνειδητοποίησε ότι έχασε τους 100.000 ακολούθους της πλάνταξε στο κλάμα και άρχισε να ψάχνει τις αγγελίες για... δουλειά!

Το «δράμα» της 21χρονη influencer Τζέσι Τέιλορ συγκλονίζει τις απανταχού influencers, bloggers, vloggers και πάει λέγοντας! Τι έπαθε, όμως, η «άτυχη» 21χρονη και ξέσπασε σε κλάματα;

Όπως μας πληροφόρησε η ίδια μέσα από το κανάλι της στο YouTube, με ένα βίντεο που φέρει ως τίτλο: «Σταματήστε τις αναφορές για τον λογαριασμό μου στο Instagram», ξαφνικά το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram αφαίρεσε από την πλατφόρμα του τον λογαριασμό της, στο οποίο είχε περισσότερους από 100.000 followers.

Στο βίντεο, η influencer από την Τάμπα της Φλόριντα εμφανίζεται συντετριμμένη και κλαίει και μόνο στην σκέψη ότι μετά από αυτό που έπαθε, θα πρέπει να βρει μια... κανονική δουλειά!

Εξομολογείται ότι μετακόμισε στο Λος Άντζελες με σκοπό να γίνει διάσημη στο... Instagram και κατάφερε με την αξία της να μαζέψει 113.000 ακόλουθους, πριν το δημοφιλές μέσο εξαφανίσει τον λογαριασμό της!

«Είμαι ένα τίποτα χωρίς τους ακόλουθούς μου, θέλω να πω σε όλους όσοι μου κάνουν αναφορά, ξανασκεφτείτε το γιατί μου καταστρέφετε τη ζωή, γιατί βγάζω όλα μου τα χρήματα μέσω του Instagram», λέει στο βίντεό της στο YouTube.

«Ξέρω ότι οι κόσμος θέλει να με βλέπει χαμηλά και να είμαι σαν αυτούς και να δουλεύω σε κανονική δουλειά με ωράριο 9 με 5. Αυτή η ζωή δεν είναι για μένα», λέει και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει να κάνει κάτι γι'αυτό!

Εξομολογείται επίσης ότι δούλευε σε πολύ γνωστή αλυσίδα εστιατορίων και ότι τώρα νιώθει αποτυχημένη και πιστεύει ότι δεν έχει τα προσόντα για να δουλέψει κάπου αλλού!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η influencer έφτιαξε νέο προφίλ με την ελπίδα ότι το Instagram δεν θα το ξανασβήσει!

Σχετικές ειδήσεις