TRAVEL

Πλαταμώνας: Πάσχα στο κάστρο των Σταυροφόρων!

Πλαταμώνας: Πάσχα στο κάστρο των Σταυροφόρων!

Ποια ήταν η τελευταία φορά που επισκεφθήκατε το κάστρο των Σταυροφόρων; Την όμορφη Πιερία; Τον Όλυμπο, το μυθικό βουνό; Αυτό το Πάσχα έχετε μία μοναδική ευκαιρία! Το ξενοδοχειακό συγκρότημα «OLYMPUS THEA» σας περιμένει να αξιοποιήσετε μία μοναδική προσφορά!

Το ξενοδοχείο, που είναι χτισμένο πάνω στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, λίγο πριν από τα Τέμπη, έξω από το παραθαλάσσιο χωριό του Πλαταμώνα, κάτω από το ομώνυμο κάστρο, σε αμφιθεατρική διάταξη, έχει πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Μπορείτε να επιλέξετε να απολαύσετε τις Άγιες ημέρες του Πάσχα στο 4 αστέρων Olympus Thea Boutique Hotel, στον Πλαταμώνα Πιερίας και να απολαύστε τέσσερις ημέρες (τρεις διανυκτερεύσεις για δύο άτομα και ένα παιδί έως 12 ετών) μόνο με 299 ευρώ (από 598 ευρώ - έκπτωση 50%)!

Η προσφορά περιλαμβάνει ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό σε μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα, ανήμερα του Πάσχα θα προσφερθεί τσίπουρο και μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, ενώ θα προσφέρεται ένας πλούσιος εορταστικός μπουφές, καθώς και τα ποτά σας (λευκό ή κόκκινο κρασί χύμα, μπύρα βαρελίσια, αναψυκτικά, χυμοί, καφέδες) με συνοδεία ζωντανής μουσικής! Επιπλεόν, προσφέρεται ένα μπουκάλι κρασί για το καλωσόρισμα στο δωμάτιο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μην ξεχνάτε πως δίπλα στο ξενοδοχείο βρίσκεται το κάστρο των Σταυροφόρων, γνωστό ως κάστρο του Πλαταμώνα, με μια μεγαλοπρεπή θέα στο Αιγαίο και στη γύρω περιοχή, ενώ πάνω από το σημείο που είναι χτισμένο, υψώνεται ο μυθικός Όλυμπος, το ψηλότερο και επιβλητικότερο βουνό της Ελλάδας. Το όνομά του δηλώνει το άγγιγμά του με το λαμπρό ουρανό. Εκεί γεννήθηκε η αρχαία ελληνική μυθολογία, με τους 12 Θεούς και τους ημίθεους, ενώ στις παρυφές του κατοικούσαν οι εννέα μυθικές Μούσες, οι πρέσβειρες των καλών τεχνών. Ο Όλυμπος είναι το αγαπημένο βουνό των αναρριχητών, από όλο τον κόσμο και δεν είναι σπάνιο να διατηρήσει χιόνια στις κορυφές του, ακόμα και τον Ιούλιο!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

-4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα και ημιδιατροφή
-Για ένα παιδί έως 12 ετών η διαμονή είναι δωρεάν με ημιδιατροφή
-Πρωινό σε μπουφέ
-Μ. Παρασκευή νηστίσιμος μπουφές 19:00-21:30
-Μ. Σάββατο: Αναστάσιμος μπουφές με παραδοσιακή μαγειρίτσα 00:30-02:00
-Ανήμερα του Πάσχα από τις 12:00 αρχίζει η τσιπουροκατάσταση σε μπουφέ μεγάλη ποικιλία μεζέδων και παρακολούθησης του ψησίματος του οβελία. Στις 14:00 ο πασχαλινός μπουφές στο εστιατόριο του ξενοδοχείο με προσφορά των ποτών και συνοδεία ζωντανής μουσικής
-Στα ποτά η επιλογή σας θα είναι λευκό και κόκκινο κρασί χύμα - Μπύρα βαρελίσια - Αναψυκτικά - Χυμοί - Καφέδες από αυτόματο μηχάνημα με πολλές επιλογές έως τις 17:00
-Ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα στο δωμάτιο
-Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης με 96 ευρώ (με ημιδιατροφή).

Κάντε κράτηση όσο προλαβαίνετε και… Καλό Πάσχα!

Σχετικές ειδήσεις