TRAVEL

Δέκα μοναδικά και πανέμορφα «ησυχαστήρια» για να επισκεφθείς φέτος το καλοκαίρι (pics)

Δέκα μοναδικά και πανέμορφα «ησυχαστήρια» για να επισκεφθείς φέτος το καλοκαίρι (pics)
Τα 10 κρυφά «διαμάντια» των ελληνικών θαλλασσών που κερδίζουν σε δημοφιλία και αναζητήσεις μέσω διαδικτύου

Για κρυφά «διαμάντια» στις ελληνικές θάλασσες, τα οποία γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, κάνει λόγο ο ταξιδιωτικός ιστότοπος Lonely Planet, σε δημοσίευμά του για λιγότερα γνωστά ελληνικά νησιά.

Όπως αναφέρει ο ταξιδιωτικός ιστότοπος, κρυφά διαμάντια όπως η Κάρπαθος και η Τήλος δεν «κατακτούν» το Instagram όπως η Σαντορίνη, ωστόσο διαθέτουν αντίστοιχα όμορφα και ειδυλλιακά τοπία που συγκεντρώνουν λιγότερους τουρίστες και συχνά προσφέρονται για πιο οικονομικές διακοπές.

Ο ιστότοπος επικαλείται στοιχεία από τον tour operator Sunvil, ο οποίος ανέλυσε δεδομένα στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις αναζητήσεις προορισμών και διαπίστωσε ότι η μεγαλύτερη αύξηση στον όγκο των αναζητήσεων στο διαδίκτυο τον τελευταίο χρόνο, αφορούσε λιγότερο γνωστά ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα πάντα με το Lonely Planet, στην κορυφή του όγκου αναζητήσεων με αύξηση 340% σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά είναι τα Κύθηρα με τις όμορφες παραλίες τους και τους καταρράκτες τους.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τα 10 κρυφά «διαμάντια» των ελληνικών θαλλασσών που κερδίζουν σε δημοφιλία και αναζητήσεις μέσω διαδικτύου: