Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
TRAVEL

Καλοκαίρι στην Εύβοια: Στην Αγία Άννα το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ (vid)

Newsbomb

Όλοι οι δρόμοι αυτό το καλοκαίρι οδηγούν στην Εύβοια όπου θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.

Το νέο μουσικό φεστιβάλ στην όμορφη παραλία της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου προσφέροντας πέντε ημέρες γεμάτες μουσική, διασκέδαση, βουτιές και πολλές εκπλήξεις σε μια μαγική τοποθεσία.

Το Beach Party Festival 2019 θα συνδυάζει συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών με διακοπές σε ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ραδιοφωνικό σταθμό που θα παίζει ζωντανά 24 ώρες το 24ωρο, παράλληλες αθλητικές και άλλες δραστηριότητες. Παράλληλα, διάσημοι dj’s του Ministry of Sound club θα βρεθούν στο ειδικά διαμορφωμένο stage του, στο μεγαλύτερο festival που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Το Beach Party συνδυάζει την τεχνογνωσία της People Entertainment Group, της μεγαλύτερης εταιρείας live entertainment στην Ελλάδα - διοργανώτριας μέχρι και το 2017 του River Party στο Νεστόριο Καστοριάς και του Club Agia Anna, του ομορφότερου και πιο οργανωμένου camping της χώρας.