ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστος Δημητρόπουλος: Περιοδεία σε Λαμία και Ελάτεια Φθιώτιδας

Χρήστος Δημητρόπουλος: Περιοδεία σε Λαμία και Ελάτεια Φθιώτιδας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων Χρήστος Δημητρόπουλος μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους ξεκινά την περιοδεία του δίπλα στους ετεροδημότες.

Αναλυτικά το πρόγραμμά του την Κυριακή:

Από τις 11:30 μέχρι και τις 19:30 θα βρίσκεται μαζί με όλο του το επιτελείο στη Λαμία ενώ λίγο μετά τις 21:00 θα δώσει το παρόν και στην Ελάτεια Λοκρίδος.

Ποιος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Αγράφων

Γεννήθηκε το 1953 στα Κέδρα Ευρυτανίας.

Τα πρώτα μαθητικά μου βήματα τα έκανε στα σχολεία της Ευρυτανίας, Κέδρα, Κερασοχώρι.

Σπούδασε λογιστικά και το έτος 1979 προσλήφθηκε στο υπουργείο Οικονομικών όπου τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια υπηρέτησε στη Δ.Ο.Υ. Καρπενησίου φτάνοντας στο βαθμό του υποδιευθυντή.

Από τα πρώτα χρόνια της εργασίας μου ασχολήθηκε με την πολιτική ως συνδικαλιστής με τη ΔΑΚΕ όπου εκλέχτηκε επανειλημμένα στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Εκλέχτηκε πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευρυτανίας για δεκατέσσερα χρόνια από το έτος 1993 μέχρι το έτος 2006 και μέλος της επιτροπής Μικτών Ομάδων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Το 1994 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος μεταξύ των τριών πρώτων σε σταυρούς προτίμησης και στη συνέχεια πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου Ευρυτανίας για δύο έτη.

Το 2002 εκλέχτηκε δήμαρχος στο Δήμο Ασπροποτάμου Ευρυτανίας και στη συνέχεια Γενικός Γραμματέας στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων ( ΤΕΔΚ ) του νομού Ευρυτανίας ενώ παράλληλα συμμετείχε ως μέλος σε πλήθος επιτροπών.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010 βγήκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αγράφων στον οποίο διετέλεσε για δύο χρόνια αντιδήμαρχος και το υπόλοιπο διάστημα πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου , θέση την οποία κατέχει ακόμη και σήμερα.

Συμμετείχε ως υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ευρυτανίας με τη Δημοκρατική Συμμαχία στις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης.

Στις βουλευτικές εκλογές της 16ης Ιουνίου του 2012 συμμετείχε ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο για το νομό Ευρυτανίας.

Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Πηγή: dsagrafa.blogspot.gr