ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Παιανίας: Ανεξάρτητη η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Μπουλμέτη στις Δημοτικές Εκλογές 2019

Δήμος Παιανίας: Ανεξάρτητη η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Μπουλμέτη στις Δημοτικές Εκλογές 2019

Επιστολή προς το Newsbomb.gr απέστειλε ο Κωνσταντίνος Μπουλμέτης, ο οποίος κατέρχεται στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως Υποψήφιος Δήμαρχος Παιανίας στην οποία ξεκαθαρίζει πως η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Το Αύριο στα Χέρια μας» ΔΕΝ έχει την στήριξη ΚΑΝΕΝΟΣ κόμματος ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού σχηματισμού με κανέναν άμεσο, έμμεσο, επίσημο ή ανεπίσημο τρόπο.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

«Σε δημοσίευμα της έγκριτης ιστοσελίδας σας, σχετικά με τις στηρίξεις που παρέχουν τα κόμματα σε αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς, αναφέρεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπουλμέτης, ο οποίος κατέρχεται στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως Υποψήφιος Δήμαρχος Παιανίας, έχει την στήριξη συγκεκριμένου κόμματος.

Προς την σωστή ενημέρωση των πολιτών, σας γνωστοποιούμε ότι ο κ. Μπουλμέτης και η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Το Αύριο στα Χέρια μας» ΔΕΝ έχει την στήριξη ΚΑΝΕΝΟΣ κόμματος ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού σχηματισμού με κανέναν άμεσο, έμμεσο, επίσημο ή ανεπίσημο τρόπο. Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Μπουλμέτη για τον Δήμο Παιανίας είναι απολύτως ανεξάρτητη και κινείται στο πλαίσιο της αρχής της ακομμάτιστης και αχρωμάτιστης καθ’ οποιονδήποτε τρόπο τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο συνδυασμός μας, αποτελείται από ανθρώπους, οι οποίοι προέρχονται από όλους τους χώρους του δημοκρατικού τόξου που μοναδικό κίνητρο τους είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών της Παιανίας και των Γλυκών Νερών.

Παρόλα αυτά, χωρίς να έχουμε ερωτηθεί ποτέ και ενώ από όλες τις επίσημες ή μη πηγές του συνδυασμού μας ξεκαθαρίζεται το ανεξάρτητο και ακομμάτιστο της παράταξής μας, υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που μας σύνδεσαν με συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Φυσικά για όλα αυτά τα δημοσιεύματα υπήρξαν άμεσες και σαφείς οι διαψεύσεις από την πλευρά μας, με σκοπό να αποκαταστήσουμε άμεσα την αλήθεια.

Δυστυχώς όμως αυτές τις ημέρες κάποιοι θυμήθηκαν να αναπαράξουν δημοσιεύματα μηνών, τα οποία έχουν ήδη διαψευστεί.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που καταφεύγουν στην αναπαραγωγή διαφόρων αναληθειών, επειδή ακριβώς δεν έχουν τίποτα να μας προσάψουν, όπως τίποτα δεν έχουν να πουν για την ανάπτυξη της Παιανίας και των Γλυκών Νερών. Καμία πρόταση, κανένα πρόγραμμα.

Για ακόμη μια φορά λοιπόν ξεκαθαρίζουμε σε όλους τους τόνους και προς όλες τις κατευθύνσεις: είναι πάγια θέση, τόσο του επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης, όσο και των στελεχών της, ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές και η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο σύνολο της λειτουργίας της, ΔΕΝ πρέπει να έχουν καμία σχέση-εξάρτηση με κανένα πολιτικό κόμμα.

Ταυτότητά μας είναι η Παιανία και τα Γλυκά Νερά. Όραμά μας η πρόοδος, η εξωστρέφεια και η ανάπτυξη του Δήμου. Ας μιλήσουμε λοιπόν για αυτά και σε ό,τι αφορά τα κόμματα, οι συμπολίτες μας έχουν την ευκαιρία να στείλουν τα όποια πολιτικά τους μηνύματα στις Ευρωεκλογές».