ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοβερίδης - Χαρδαβέλλας: Δύο νέοι επιστήμονες με όραμα για το Παλαιό Φάληρο

Χρυσοβερίδης - Χαρδαβέλλας: Δύο νέοι επιστήμονες με όραμα για το Παλαιό Φάληρο

Δύο νέοι επιστήμονες ετοιμάζονται να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση, με κοινό στόχο να προσφέρουν στην πόλη που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, το Παλαιό Φάληρο.

Ο λόγος για τον διακεκριμένο κτηνίατρο - καρδιολόγο Νίκο Χρυσοβερίδη και τον διαιτολόγο - υποψήφιο διδάκτορα της Ιατρικής Αθηνών Κωνσταντίνο Χαρδαβέλλα, που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου και του συνδυασμού «Συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο».

Δύο συνυποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, που αρχικά τους ένωσε η αγάπη για την πόλη τους και στη συνέχεια έγιναν φίλοι μέσα από το επιστημονικό τους υπόβαθρο, την προσωπική χημεία αλλά και τις οικογενειακές καταβολές, αφού ο πρώτος είναι γιος του πρώην Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιώργου Χρυσοβερίδη και ο δεύτερος του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα.

Οι Νίκος Χρυσοβερίδης και Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, συστρατεύτηκαν στο πλευρό του Γιάννη Φωστηρόπουλου, έχοντας κοινό όραμα και κοινούς στόχους για το Παλαιό Φάληρο, οι οποίοι μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:

Την ασφάλεια, με την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας και τον επαρκέστερο φωτισμό κάθε γειτονιάς, με έμφαση στις περιοχές που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα, όπως είναι η Αγία Βαρβάρα.

Την καθαριότητα, καθώς οι επιστημονικές τους ιδιότητες τούς καθιστούν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένους στα θέματα της δημόσιας υγείας.

Την αναβάθμιση των Δημοτικών Ιατρείων.

Ένα προσωπικό στοίχημα για τον κτηνίατρο Νίκο Χρυσοβερίδη είναι η αρμονική συνύπαρξη των κατοίκων του Παλαιού Φαλήρου με τους τετράποδους φίλους μας, ενώ για τον διαιτολόγο Κωνσταντίνο Χαρδαβέλλα η ανάδειξη του Πάρκου Φλοίσβου σε τόπο άθλησης και προώθησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής για όλους τους Παλαιοφαληριώτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019