ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πειραιάς: Κοντέινερ με μπανάνες έκρυβε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης

Πειραιάς: Κοντέινερ με μπανάνες έκρυβε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης
INTIME NEWS

Σε εξέλιξη βρίσκεται γιγάντια επιχείρηση των ελληνικών αρχών στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς εντοπίστηκε τεράστια ποσότητα κοκαΐνης σε εμπορευματοκιβώτια (κοντέινερς) με μπανάνες από το Εκουαδόρ.

Τελωνιακοί αστυνομικοί και λιμενικοί που συμμετείχαν στον εντοπισμό του σκληρού ναρκωτικού εκτιμούν ότι βρίσκονται κοντά στην εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος που δραστηριοποιείται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι διωκτικές αρχές εντόπισαν στα εμπορευματοκιβώτια (κοντέινερς) πάνω από 120 κιλά καθαρής κοκαΐνης. Επίσης, περισσότερα από 100 κοντέινερς έχουν δεσμευθεί και ο τελικός έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί σε όλα, προκειμένου να εντοπιστεί η ποσότητα των ναρκωτικών που ήταν κρυμμένα μέσα στα κοντέινερ.

Αστυνομικοί, λιμενικοί αλλά και άνθρωποι του τελωνείου που χειρίζονται αυτή την υπόθεση σχετίζουν τη συγκεκριμένη ποσότητα με εκείνη των πενήντα ενός κιλών κοκαΐνης που είχαν εντοπιστεί στις αρχές Αυγούστου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Αυτό που απομένει τώρα είναι οι αρχές να εντοπίσουν τους παραλήπτες, καθώς θεωρούν ότι πρόκειται για βαρόνους ναρκωτικών που συμμετέχουν σε μεγάλα κυκλώματα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Αυτοκίνητο χτυπά με δύναμη παιδί - Η συνέχεια είναι αδιανόητη (vid)

Πληρωμές με κάρτα: Δείτε τι αλλάζει το Σάββατο - Τι να προσέξετε με τα POS

Σχετικές ειδήσεις