ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φονικό στα Μέγαρα: Συγκλονίζει η κατάθεση της συζύγου του δολοφόνου (vid)

Φονικό στα Μέγαρα: Συγκλονίζει η κατάθεση της συζύγου του δολοφόνου (vid)
INTIME NEWS

Νεότερες πληροφορίες για την οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η σύζυγος του δράστη και αδελφή του θύματος, ο 51χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος απειλούσε εδώ και μήνες την οικογένεια.

«Θα τα πληρώσει όλα ο αδελφός σου», φέρεται να της είχε πει ο συλληφθείς το καλοκαίρι, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο τέσσερα χρόνια, όμως τον τελευταίο χρόνο η σύζυγος είχε ζητήσει διαζύγιο και είχε φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί τους.

Οι πληροφορίες του Star αναφέρουν πως την ημέρα της δολοφονίας, ο 51χρονος είχε επισκεφτεί το παιδί και τη γυναίκα του, κάτι που δεν ήταν προγραμματισμένο. Κάθισε μαζί τους λίγα λεπτά και μάλιστα φέρεται να φίλησε το παιδί του λίγο πριν φύγει από το σπίτι και δολοφονήσει τον κουνιάδο του.

Την ίδια ημέρα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, οι δικηγόροι των δύο πλευρών κατέληξαν στο ιδιωτικό συμφωνητικό για τη λύση του γάμου, κάτι που ενδεχομένως πυροδότησε το μένος του.

Μιλώντας σε συγγενικά του πρόσωπα, ο δράστης φέρεται να δήλωσε πως αγαπούσε παθολογικά τη γυναίκα του, όμως η οικογένειά της τον μείωνε συνεχώς.

«Το σπίτι μου δεν ήθελα να το χαλάσω. Η οικογένεια της γυναίκας μου με μείωσε συνεχώς γιατί είμαι διοικητικός υπάλληλος και αυτοί γιατροί. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου όταν μου είπε να χωρίσουμε. Έφυγε από το σπίτι, παίρνοντας το παιδί. Αγαπούσα παθολογικά τη γυναίκα μου. Δεν ήθελα να σκοτώσω κανέναν. Δεν ξέρω πώς έγινε… ό,τι έγινε. Έφυγα από το σπίτι και περιπλανιόμουν στους δρόμους και μετά από λίγη ώρα ειδοποίησα τον αδελφό μου και παραδόθηκα».

Δείτε τον δράστη στη gallery που ακολουθεί:

«Είμαι άρρωστος» λέει τώρα ο δολοφόνος

Προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη (05/11) ζήτησε και έλαβε ο 51χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στις Αρχές μετά τη δολοφονία.

Σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομία τα ξημερώματα της Παρασκευής, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο δράστης φέρεται να αντιμετώπιζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα καθώς προσκόμισε στους αστυνομικούς ιατρικά έγγραφα, αλλά και τα χάπια που παίρνει, αφού, όπως είπε ακολουθεί θεραπεία.

«Δε θυμάμαι τίποτα, δε θυμάμαι τι έκανα, είμαι άρρωστος άνθρωπος», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος.

«Ο άνδρας μου μπήκε ανάμεσά μας»

Τα πρώτα λόγια της γυναίκας του 48χρονου θύματος προς τους αστυνομικούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open συγκλονίζουν, καθώς αποκάλυψε ότι ο συζυγός της μπήκε ασπίδα μπροστά της για να την σώσει. «Ήμασταν μαζί με τον άνδρα μου. Μπήκε μέσα στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση. Ο άνδρας μου μπήκε ανάμεσά μας για να με σώσει. Μπήκε μπροστά για να μη με σκοτώσει».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σύζυγος του 48χρονου άρπαξε τον τριών ετών γιο της για να τον προστατεύσει. Μάλιστα, όταν οι συγγενείς και οι γείτονες μπήκαν μέσα στο σπίτι, βρήκαν το τρίχρονο αγοράκι ανάμεσα στα ματωμένα σώματα των γονιών του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχεται νέα κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Κοινωνικό μέρισμα 2019: «Κλείδωσε» - Αυτοί θα είναι οι δικαιούχοι - Τα κριτήρια και τα ποσά

Σχετικές ειδήσεις