ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξελίξεις - σοκ για το άγριο έγκλημα στην Κόρινθο: Μια 22χρονη τον έσφαξε στη μέση του δρόμου

Εξελίξεις - σοκ για το άγριο έγκλημα στην Κόρινθο: Μια 22χρονη τον έσφαξε στη μέση του δρόμου

Νέα στοιχεία που προκαλούν σοκ για την άγρια δολοφονία ενός 46χρονου στο κέντρο της Κορίνθου φέρνουν στο φως οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. δράστης της ανθρωποκτονίας είναι μία 22χρονη, η οποία όχι μόνο ομολόγησε πως εκείνη μαχαίρωσε θανάσιμα τον άτυχο 46χρονο, αλλά προχώρησε και σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη τρία άτομα, δύο γυναίκες, ηλικίας 17 και 42 ετών, αντίστοιχα και ένας 30χρονος. Η 17χρονη κατηγορείται ως συνεργός της 22χρονης, ενώ η 42χρονη και ο 30χρονος για υπόθαλψη εγκληματία.

«Τον σκότωσα γιατί φοβήθηκα ότι θα μου ορμήξει»

Μπορεί η δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης σε έναν πεζόδρομο στην Κόρινθο να εξιχνιάστηκε, ωστόσο το κίνητρο της νεαρής γυναίκας που τον σκότωσε παραμένει σκοτεινό...

Η 22χρονη Κορίνθια ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε το θύμα, ότι συναντήθηκαν τυχαία στον πεζόδρομο όπου ο 46χρονος είχε προσπαθήσει να επιτεθεί σεξουαλικά στην 17χρονη φίλη της από το Λουτράκι που ήταν μαζί της κι ότι εκείνη φοβήθηκε πως θα έβγαζε όπλο κι έτσι τον μαχαίρωσε. Δεδομένο είναι πως δεν υπήρξε ληστεία, αφού στην τσέπη του νεκρού βρέθηκαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου εκτιμούν ότι, παρ’ όλο που περιέγραψε με λεπτομέρειες το έγκλημα, η 22χρονη δεν αποκαλύπτει την αλήθεια κι ότι ενδεχομένως γνώριζε από πριν τον επιχειρηματία…

Πάντως, την κατάθεσή της στηρίζει και η 17χρονη που κατηγορείται ως συνεργός της και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου ο οποίος τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος των δύο γυναικών

Ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με συνέργεια, άσκησε η εισαγγελέας Κορίνθου στις δύο γυναίκες για τη δολοφονία του 46χρονου στην Κόρινθο και παραπέμθηκαν προκειμένου να απολογηθούν στον κ. Ανακριτή τη Δευτέρα το πρωί.

Δείτε το βίντεο

Το χρονικό του εγκλήματος

Ήταν πρωί Τετάρτης (22/06/2016) όταν η 22χρονη και η 17χρονη συνάντησαν τον 46χρονο σε πεζόδρομο της Κορίνθου. Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η 22χρονη μαχαίρωσε στον θώρακα τον άτυχο άνδρα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Στη συνέχεια, η 22χρονη πέταξε το μαχαίρι λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο του εγκλήματος και τράπηκε σε φυγή με τη βοήθεια της 42χρονης και τους 30χρονου.

Αμέσως, σήμανε «συναγερμός» στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τα τέσσερα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Σχετικές ειδήσεις