ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πόλεμος στα κυκλώματα της νύχτας! Μαφιόζικη εκτέλεση με καλάσνικοφ στους Αγίους Αναργύρους

Πόλεμος στα κυκλώματα της νύχτας! Μαφιόζικη εκτέλεση με καλάσνικοφ στους Αγίους Αναργύρους

Μαφιόζικη επίθεση με στόχο γνωστό νονό της νύχτας, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/4), στις 21:40 στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Ο άνδρας δέχτηκε ένοπλη επίθεση με καλάσνικοφ στο αυτοκίνητο του, στην συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως και μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος με ασθενοφόρο σε γνωστό νοσοκομείο των Αθηνών, όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, όμως λίγο πριν τα μεσάνυχτα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει δεχτεί τουλάχιστον οχτώ σφαίρες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες της επίθεσης, ενω εικάζεται ότι ο δράστης ή οι δράστες διέφυγαν από το σημείο της επίθεσης με μοτοσικλέτα.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, εξετάζουν ως πιθανότερο κίνητρο το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου.

Το όνομά του θύματος είχε εμπλακεί σε υποθέσεις που αποτελούν σταθμό για το τμήμα εκβιαστών της ασφάλειας, όπως η μεγάλη δικογραφία με τους 217 κατηγορούμενους για εκβιασμούς της νύχτας, αλλά και η επίσης μεγάλη δικογραφία που είχε μείνει στα αστυνομικά χρονικά με το όνομα «Μπράβοι Πειραιώτες».

Ο ίδιος είχε κατηγορηθεί και για δύο μεγάλες ληστείες, η μία στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και η δεύτερη στην Αλόννησο.

Το θύμα ήταν στέλεχος αντίπαλης ομάδας με αυτή του Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από λίγο καιρό στο Χαϊδάρι, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνδέουν τις δύο υποθέσεις.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν βρεθεί στο τόπο του εγκλήματος δέκα κάλυκες από όπλο των 7,62 χιλιοστών, από πυροβόλο επιθετικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ.

Σχετικές ειδήσεις