ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Η επιστολή της άτυχης Αγγελικής στον σύντροφό της

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Η επιστολή της άτυχης Αγγελικής στον σύντροφό της

Την αγάπη που την οδήγησε στο θάνατο, από τα χέρια του πατέρα της, εξομολογείται μέσω επιστολής της, στον Αφγανό φίλο της, η άτυχη Αγγελική Πέτρου.

Ένα απόσπασμα από γράμμα της άτυχης Αγγελικής που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της, στην Κέρκυρα είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας στην εκπομπή "Μαζί σου" της Τατιάνας Στεφανίδου.

Σ’ αυτό, εξομολογείται την αγάπη και το καρδιοχτύπι της για τον 26χρονο Αφγανό σύντροφό της.

Η δολοφονία στην Κέρκυρα, με θύμα την 28χρονη Αγγελική Πέτρου συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τόσο το νησί του Ιονίου όσο και την υπόλοιπη χώρα.

Το χρονικό

Τα ίχνη της άτυχης κοπέλας, είχαν χαθεί το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου και οι έρευνες για τον εντοπισμό της αποκάλυψαν τη φρικτή αλήθεια. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε τελικά νεκρή και θαμμένη στο πίσω μέρος του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

Από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία έδειχναν ότι ο κύριος ύποπτος της δολοφονίας ήταν ο πατέρας της, ο οποίος τελικά ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Η κηδεία στην Αλβανία

Υπό βροχή τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης η κηδεία της 29χρονης Αντζελίνα που δολοφονήθηκε άγρια από τον πατέρα της στην Κέρκυρα επειδή δεν ενέκρινε τη σχέσή της με τον Αφγανό φίλο της.

Η σορός της Αντζελίνα ετάφη στο κοιμητήριο της πόλης Μπεράτι όπου ζει η μητέρα της.

Την Πέμπτη θα τελεστεί και δεύτερη κηδεία, αυτή τη φορά χωρίς σορό, στο χωριό Αλεπού της Κέρκυρας όπου συνέβη η άγρια δολοφονία.

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι θα δουν στο μισθό τους αύξηση έως και 120 ευρώ: Τι αλλάζει και για ποιους εργαζόμενους

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχεται η «Υπατία» με χιόνια, καταιγίδες και 9 μποφόρ (pics)

Προσοχή! Αυξήσεις - «φωτιά» στα διόδια από σήμερα: Δείτε πόσα θα πληρώνουμε ανά σταθμό