ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πετρούπολη: Ξυπνούν μνήμες από την άγρια δολοφονία της 18χρονης - Στο δικαστήριο ο παιδοκτόνος

Πετρούπολη: Ξυπνούν μνήμες από την άγρια δολοφονία της 18χρονης - Στο δικαστήριο ο παιδοκτόνος

Αρχίζει σήμερα Δευτέρα (08/10), η δίκη του 56χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης του στην Πετρούπολη, στα τέλη Αυγούστου του 2017.

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο πατέρας της 18χρονης από την Πετρούπολη, η οποία πέθανε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν κλινικά νεκρή.

Σύμφωνα με την δικογραφία, ο 56χρονος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε και επιχείρησε να στραγγαλίσει την ίδια του την κόρη, προκαλώντας της-εξαιτίας της ανεπάρκειας οξυγόνου- βλάβη στον εγκέφαλο, ενώ στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα όπου ζούσαν στην Πετρούπολη.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ένα δράμα εκτυλίχθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες του διαμερίσματος στην Πετρούπολη, όπου η Πυροσβεστική κλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 30 Αυγούστου να σβήσει τη φωτιά που είχε ξεσπάσει.

Οι αποκαλύψεις σοκάρουν: Ο πατέρας δεν δίστασε να στραφεί με αγριότητα εναντίον του ίδιου του παιδιού για ένα μήνυμα στο κινητό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να στραγγαλίσει πρώτα και στη συνέχεια να κάψει ζωντανή την κόρη του, βάζοντας φωτιά στο διαμέρισμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πριν βάλει φωτιά, χτύπησε την κοπέλα, η οποία διακομίσθηκε σε βαρύτατη κατάσταση στο Θριάσειο όπου και έδσε μάχη για τη ζωή της.

Με βάση τα όσα είχαν γίνει γνωστά, η 18χρονη κοπέλα έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα της ζητώντας της να μην επιστρέψει στο σπίτι, καθώς ο πατέρας εξακολουθούσε ένα έχει βίαιη συμπεριφορά.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει και η μητέρα ζούσε σε νησί του Ιονίου με το γιο, ενώ η κοπέλα που σπούδαζε, έμενε με τον πατέρα.

Το μήνυμα προκάλεσε την οργή του πατέρα.

Η 18χρονη φέρεται να έγραψε προς τη μητέρα της: «Μην τολμήσεις να γυρίσεις πίσω. Αυτός δεν θα αλλάξει ποτέ» και όταν εκείνος το είδε, βγήκε εκτός εαυτού.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο πατέρας ήθελε να δολοφονήσει το παιδί και η φωτιά ήταν μέρος του σχεδίου του για να καλύψει τα ίχνη του.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» επιστημόνων: Έρχεται βιβλική καταστροφή - Θα αλλάξει όλος ο πλανήτης

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στο Άργος: «Απόψε θα σκοτωθούμε όλοι»