ΕΛΛΑΔΑ

Βόλτα με κλασσικά αυτοκίνητα – αντίκες στις Αχαρνές και τους Θρακομακεδόνες

Βόλτα με κλασσικά αυτοκίνητα – αντίκες στις Αχαρνές και τους Θρακομακεδόνες

Την τιμητική τους είχαν οι λάτρεις των κλασσικών αυτοκινήτων (αντίκες) το Σάββατο 6 Ιουνίου στην 1η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών.

Ο Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με το Σωματείο Φίλων Παλαιών Αυτοκινήτων (ΦΙΛ.ΠΑ) και τον Σύνδεσμο Βετεράνων Οδηγών Αγώνων (ΣΒΟΑ) διοργάνωσαν βόλτα με κλασσικά αυτοκίνητα – αντίκες στις Αχαρνές και τους Θρακομακεδόνες.

Σημείο εκκίνησης ορίστηκε η Κεντρική Πλατεία των Αχαρνών και τερματισμού η Ανθοκομική Έκθεση στην Πλατεία Θρακομακεδόνων.

Τα αυτοκίνητα – αντίκες προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα, μεταφέροντας την αίγλη και τη δόξα περασμένων εποχών στους επισκέπτες της Ανθοκομικής, που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα πανέμορφα αυτοκίνητα.
Τους αυτοκινητιστές υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός στην Πλατεία Θρακομακεδόνων, και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή και τη στήριξή τους στην 1η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών. Ειδική αναφορά έκανε ο Δήμαρχος στον Γιώργο Ραπτόπουλο, τον οδηγό αγώνων "θρύλο" που έχει αφήσει εποχή με το χρόνο 7:04 στην ανάβαση της Πάρνηθας.

Στο καλωσόρισμά του ο Δήμαρχος Αχαρνών δήλωσε: «Καλωσορίζω στον Δήμο Αχαρνών και στην 1η Ανθοκομική Έκθεση, τα μέλη του Σωματείου Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου ενός σωματείου με μεγάλη ιστορική διαδρομή, και υπέροχα, μοναδικά αυτοκίνητα – αντίκες. Καθώς και τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Οδηγών Αγώνων, ένα ζωντανό θρύλο της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

Η ΦΙΛ.ΠΑ και ο ΣΒΟΑ είναι δύο σωματεία που αγαπούν έμπρακτα τον δήμο μας, για τον λόγο αυτό το Σεπτέμβρη υπό την αιγίδα μας θα πραγματοποιηθεί παρέλαση – ανάβαση αναμνήσεων στην Πάρνηθα».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:

ΚΤΕΟ AUTOVISION
SUPER MARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
L’ ARTIGIANO
VIEW HALL
ΔΙΕΠΛΑΣΤ
BEST FRIENDS CAFÉ
YASOYVLAKI
OIKANO
ΚΑΒΑ ΝΕΚΤΑΡ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

NEWSBOMB
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ RADIO 90,1 fm
NOCOMMENTS.gr