ΕΛΛΑΔΑ

Κόρινθος: Οδηγός ΚΤΕΛ κατέβασε μαθητή γιατί δεν πλήρωσε το εισιτήριο του ενός ευρώ (video)

Κόρινθος: Οδηγός ΚΤΕΛ κατέβασε μαθητή γιατί δεν πλήρωσε το εισιτήριο του ενός ευρώ (video)

«Εδώ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα», φέρεται να είπε οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ κατεβάζοντας από αυτό μαθητή ο οποίος δεν πλήρωσε το εισιτήριο.

Απορία και εκνευρισμό προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/10) στη Αρχαία Κόρινθο, με οδηγό λεωφορείου ΚΤΕΛ να κατεβάζει από το όχημα 10χρονο μαθητή, επειδή εκείνος δεν πλήρωσε το εισιτήριο του ενός ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Mega, ο πατέρας του μαθητή, ο οδηγός αιτιολόγησε την απόφασή του να κατεβάσει τον μαθητή από το λεωφορείο, με την ατάκα «δεν είναι εδώ φιλανθρωπικό ίδρυμα».

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Κορινθίας, Παναγιώτης Μάρκελος, κάνοντας λόγο για λυπηρό περιστατικό για το οποίο ντρέπεται ενώ συμπλήρωσε ότι σε επικοινωνία του με τον οδηγό, εκείνος απολογητικά του είπε ότι «θόλωσε» το μυαλό του.

Χθες ο 10χρονος μετά το τέλος του σχολείου, πήρε το λεωφορείο για να πάει στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 6 χλμ. από το σχολείο.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια χρηματοδοτεί το ΚΤΕΛ Κορινθίας για τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών. Καθώς όμως η έκδοση ταυτοτήτων των μαθητών και οι σχετικές διαδικασίες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, τα παιδιά δεν έχουν στα χέρια τους τα αποδεικτικά στοιχεία.

Το παιδί δεν πλήρωσε το εισιτήριο, γεγονός που έφερε το ξέσπασμα του οδηγού, ο οποίος κατέβασε τον 10χρονο από το όχημα, πάτησε γκάζι κι έφυγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του παιδιού –οι οποίοι ενημέρωσαν τόσο τη διεύθυνση του σχολείου όσο και τη διοίκηση του ΚΤΕΛ- σκοπεύουν να απευθυνθούν στον εισαγγελέα για το θέμα.

Δείτε όσα είπε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ για το περιστατικό:

Σχετικές ειδήσεις