ΕΛΛΑΔΑ

Λάμπρος Χαβέλας: Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος που σκοτώθηκε στην Κηφισίας

Λάμπρος Χαβέλας: Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος που σκοτώθηκε στην Κηφισίας

Ο δημοσιογραφικός κόσμος θρηνεί – Σοκαρισμένοι συνάδελφοι και φίλοι

Ένας πολύ καλός δημοσιογράφος, ένας μάχιμος ρεπόρτερ, μα πάνω απ’ όλα ένα σπουδαίο παιδί και σπάνιος χαρακτήρας.

Αυτός ήταν ο Λάμπρος Χαβέλας, ο δημοσιογράφος που έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισίας.

Ο άτυχος δημοσιογράφος κινούνταν με τη μηχανή του στο ύψος του Ψυχικού, στο ρεύμα προς Κηφισιά, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο έκανε απότομο ελιγμό προσπαθώντας να μπει στον παράδρομο της οδού Αγίου Γεωργίου.

Κατά τον ελιγμό όμως το ΙΧ που οδηγούσε ένας 45χρονος άνδρας παρέσυρε τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο δημοσιογράφος. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Ήταν μόλις 40 ετών!

O Λάμπρος Χαβέλαςγεννήθηκε στην Αθήνα το 1976, με καταγωγή από το Κομπότι της Άρτας. Μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών του σπουδών, φοίτησε στη σχολή δημοσιογραφίας του «ΑΝΤΕΝΝΑ» και σε έτερη ιδιωτική επαγγελματική σχολή. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1996 στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του «ΑΝΤΕΝΝΑ», σε πολύ γνωστές και δημοφιλείς εκπομπές και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ αλλά και με το ρεπορτάζ αυτοκινήτου.Μιλούσε Αγγλικά και Γερμανικά.

Εκτός από τον Ant1, εργάστηκε στο Star, σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και η τελευταία του εργασία ήταν στο κανάλι «Ε».

Θα τον θυμόμαστε πάντα για τη μαχητικότητά του, την αγάπη του για τη δημοσιογραφία, τους αγώνες του για τα δικαιώματα των δημοσιογράφων, τη συναδελφικότητα αλλά και τον τρόπο που προσέγγιζε την κάθε είδηση.

Φίλε Λάμπρο, καλό παράδεισο!

Σχετικές ειδήσεις