ΕΛΛΑΔΑ

Αταλάντη: Υποψιαζόταν ότι τον απατούσε και την έσφαξε με 20 μαχαιριές

Αταλάντη: Υποψιαζόταν ότι τον απατούσε και την έσφαξε με 20 μαχαιριές

Μίσος, ερωτικό πάθος και αντιζηλία με ένα τρίτο πρόσωπο που είχε μπει ανάμεσά τους ήταν τα κίνητρα που οδήγησαν τον 51χρονο επιχειρηματία στη δολοφονία της 42χρονης συζύγου του με τουλάχιστον 20 μαχαιριές και την αυτοκτονία του, μέσα στο σπίτι τους στη Σκάλα Αταλάντης.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

Συγγενείς και φίλοι που κλήθηκαν, σύμφωνα με την Espresso, να περιγράψουν τη σχέση και τη συμπεριφορά του ζευγαριού αποκάλυψαν την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου που είχε μπει ανάμεσά τους και είχε κλονίσει τη σχέση τους. Αρκετοί, μάλιστα, ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι η 42χρονη τα τελευταία χρόνια υπέφερε από τη ζήλια του 51χρονου.

Το ζευγάρι που ήταν μαζί 20 χρόνια προσπαθούσε διακαώς να αποκτήσουν ένα παιδί, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Ο άνθρωπος τον οποίο είχε ερωτευτεί παράφορα η 42χρονη τελικά έμελλε να κόψει το νήμα της ζωής της, καρφώνοντας ξανά και ξανά το μαχαίρι στο σώμα της. Λίγα λεπτά αργότερα έστρεψε πάνω του την κυνηγετική καραμπίνα και πάτησε την σκανδάλη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό του εγκλήματος

Τα άψυχα σώματά τους εντόπισαν συγγενείς και γείτονες μέσα σε λίμνη αίματος.

Στα χέρια της άτυχη 42χρονης εντοπίστηκαν αμυντικά τραύματα, που φανερώνουν πως προσπάθησε να αποφύγει τη σφαγή της. Έφερε περισσότερα από 20 τραύματα στο λαιμό, στο στήθος και στο σβέρκο της, που προκάλεσαν το θάνατό της.

Σχετικές ειδήσεις