ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Η «έφοδος» των αστυνομικών του έσωσε τη ζωή!

Πύργος: Η «έφοδος» των αστυνομικών του έσωσε τη ζωή!

Μπορεί μια σύλληψη για ναρκωτικά να είναι ευχάριστη για τον ίδιο τον συλληφθέντα;

Κι όμως, για έναν 39χρονο από τον Πύργο, η έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πύργου το μεσημέρι της Δευτέρας (27/8) στο σπίτι του αποδείχθηκε σωτήρια για την ίδια του τη ζωή!

Ο 39χρονος ήταν αιμόφυρτος και ζητούσε βοήθεια, καθώς έφερε τραύματα στο σώμα του, τα οποία του είχαν προκαλέσει την αιμορραγία. Όπως κατέθεσε ο ίδιος στους αστυνομικούς, το περασμένο Σάββατο διαπληκτίστηκε έντονα με έναν 41χρονο γνωστό του μέσα στο σπίτι του, με συνέπεια να δεχθεί χτυπήματα στο σώμα του από τον 41χρονο με αιχμηρό αντικείμενο και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ανήμπορος να αντιδράσει, ο 39χρονος υπέμενε στωικά τη μοίρα του και μάλλον… λυτρώθηκε από την αστυνομική έρευνα στο σπίτι του, καθώς διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και νοσηλεύεται. Από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ο 41χρονος, στον οποίο ο 39χρονος καταλογίζει τον τραυματισμό του, έχει ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν έχει συλληφθεί και αναμένεται η απαγγελία της κατηγορίας από την Εισαγγελία για τις περαιτέρω ενέργειες, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση και η αξιολόγηση όλων των δεδομένων.

Εις βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, καθότι βρέθηκε στο σπίτι του ένα δενδρύλλιο κάνναβης σε γλάστρα, αλλά αυτό είναι μάλλον το τελευταίο που τον απασχολεί…

Πηγή: patrisnews.gr