ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Χειρουργήθηκε ο 17χρονος που δέχθηκε μαχαιριά από τον πατέρα του

Βόλος: Χειρουργήθηκε ο 17χρονος που δέχθηκε μαχαιριά από τον πατέρα του

Χειρουργήθηκε τη Δευτέρα (17/9) στο Νοσοκομείο Βόλου ο 17χρονος, που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι κουζίνας από τον 47χρονο πατέρα του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Βόλο, στη διάρκεια οικογενειακού καυγά.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, η απουσία του θύματος στο χειρουργείο οδήγησε σε αναβολή της δίκης που επρόκειτο να γίνει στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με κατηγορούμενο τον 47χρονο πατέρα. Μήνυση εναντίον του 47χρονου υπέβαλε η σύζυγός του και μητέρα του 17χρονου.

Ο 47χρονος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και οπλοχρησία και η δίκη του προσδιορίστηκε για τις 28 Σεπτεμβρίου. Ο 47χρονος κατηγορείται ότι επέδειξε βίαιη συμπεριφορά έναντι του ανήλικου γιού του, στον οποίο επιτέθηκε με οικιακό μαχαίρι κουζίνας και του έκοψε τον τένοντα του παράμεσου δαχτύλου του αριστερού του χεριού, προκαλώντας του θλαστικό τραύμα, που αντιμετωπίστηκε με χειρουργική επέμβαση.

Πατέρας και γιός φέρεται να καυγάδισαν και πριν ο 47χρονος τον μαχαιρώσει, κατηγορείται ότι του πέταξε γυάλινο πιάτο, που τον χτύπησε στα πλευρά και στον αριστερό αγκώνα. Μάλιστα όπως αναφέρεται, ήταν η πολλοστή φορά που είχε προκαλέσει βίαιη συμπεριφορά. Μετά το μαχαίρωμα ο 47χρονος φέρεται να εξαφανίστηκε από το σπίτι. Την Κυριακή ωστόσο τον εντόπισε η ομάδα ΔΙΑΣ και τον συνέλαβε, την ώρα που πήγε να δει τον γιο του στο Νοσοκομείο.