ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στα Ιωάννινα: Αυτός είναι ο 20χρονος μετανάστης που βίασε τρίχρονο αγοράκι

Φρίκη στα Ιωάννινα: Αυτός είναι ο 20χρονος μετανάστης που βίασε τρίχρονο αγοράκι

Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τη σεξουαλική κακοποίηση του άτυχου αγοριού - Ο 20χρονος συνελήφθη χθες (08/11) και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 20χρονου αλλοδαπού που συνελήφθη χθες για το βιασμό ενός 3χρονου αγοριού στο hotspot της Αγίας Ελένης στα Ιωάννινα, έδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για τον: ALSHAHADA THAMER του MAJID και της SANA, που γεννήθηκε στις 17.07.1998 στη Συρία. (Δείτε τις φωτογραφίες στην γκάλερι).

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων, του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι το τρίχρονο αγοράκι φιλοξενείται μαζί με την 30χρονη μητέρα του στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Αγίας Ελένης στα Ιωάννινα.

Η άτυχη γυναίκα έπαθε σοκ όταν είδε το παιδί της να επιστρέφει αιμόφυρτο και κλαίγοντας, λόγω των αφόρητων πόνων από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κέντρου Φιλοξενίας, όπου έπεσε θύμα βιασμού.

Αμέσως, το μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου εξετάστηκε από τους γιατρούς της Παιδιατρικής Κλινικής και στη συνέχεια από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση.