ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Σπάρτη: Άνδρας μπήκε ημίγυμνος σε ζαχαροπλαστείο (vid)

Σοκ στην Σπάρτη: Άνδρας μπήκε ημίγυμνος σε ζαχαροπλαστείο (vid)

Το συμβάν διαδραματίστηκε σε μια περιοχή στην οποία υπάρχει παιδική χαρά, αλλά και φροντιστήριο, όπου κυκλοφορούν ανήλικοι.

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (12/12) στην πλατεία Δούκα στην περιοχή της Σπάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», περίπου στις 5:30΄ μμ, ένας άνδρας ηλικίας 40 ετών υπήκοος Ρουμανίας, ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ, εισέβαλε ημίγυμνος (από τη μέση και κάτω) σε κατάστημα-ζαχαροπλαστείο που βρίσκεται στην περιοχή.

Εκτός ελέγχου και μπροστά στην έκπληκτη υπάλληλο του καταστήματος, ξεκίνησε να πετάει προϊόντα και άλλα αντικείμενα στο έδαφος, ενώ δεν δίστασε να επιδείξει τα γεννητικά του όργανα και να επιχειρήσει να αυνανιστεί!

Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει, ενώ σύντομα το περιστατικό έγινε γνωστό στη γειτονιά και ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία. Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Λακωνίας έσπευσαν στο σημείο και με τη συνδρομή άλλων συναδέλφων τους, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα και να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», για τον 40χρονο -ο οποίος είναι οικογενειάρχης και τα τελευταία χρόνια διέμενε μόνιμα στη Σπάρτη- αποφασίστηκε ο άμεσος εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί, όπου και ήδη οδηγήθηκε.

ΠΗΓΗ flynews.gr