ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται το «τοπικό» διαβατήριο - Σε ποιους χορηγείται η νέα «ελληνική πατέντα»

Έρχεται το «τοπικό» διαβατήριο - Σε ποιους χορηγείται η νέα «ελληνική πατέντα»
Pixabay

Απίστευτο κι όμως ελληνικό... Το «τοπικό» διαβατήριο θα χορηγείται στους «πιστούς» επισκέπτες και στους τουρίστες που παντρεύονται στο Δημαρχείο.

Έναν ξεχωριστό τρόπο σκέφτηκαν στον Δήμο Χερσονήσου για να δείξουν την αγάπη τους αλλά και να ενισχύσουν περαιτέρω τους δεσμούς με τους τουρίστες που είναι «πιστοί» επισκέπτες της περιοχής, αλλά και όσους επιλέγουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στον Δήμο.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο θεσμό, της χορήγησης «τοπικού διαβατηρίου».

Το συγκεκριμένο διαβατήριο θα έχει συμβολικό και τιμητικό χαρακτήρα, αφού ουσιαστικά καθιστά τους τουρίστες συμβολικούς δημότες Χερσονήσου.

Το διαβατήριο αυτό θα έχει επιπλέον και χρηστική ιδιότητα για τους κατόχους του, καθώς συνδέεται με προνομιακό πρόγραμμα (loyalty program) και προσφέρει εκπτώσεις, προσφορές και άλλα προνόμια στους κατόχους του, σε συνεργασία με την τοπική επιχειρηματικότητα, φορείς και οργανισμούς.

Οι επιχειρήσεις (partners) που υποστηρίζουν αυτή την πρωτοβουλία θα κάνουν αναφορά στην ιστοσελίδα τους και, σε εμφανές σημείο στην ίδια την επιχείρηση, θα υπάρχει αυτοκόλλητο με την ένδειξη: «Chersonissos Municipality Partner Local Passport - "Φίλοι", welcome here».

Δείτε στην Gallery πως είναι το τοπικό διαβατήριο

Πηγή: neakriti.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Μητσοτάκης στη Figaro: Μειώνεται στο 24% η φορολογία των επιχειρήσεων το 2020 - Στο 20% το 2021

Έρχεται «ζεστό» χρήμα τις επόμενες ημέρες: Πότε θα πληρωθούν συντάξεις και επιδόματα

Σχετικές ειδήσεις