ΕΛΛΑΔΑ

Αμαλιάδα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 15χρονης Μαριλένας

Αμαλιάδα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 15χρονης Μαριλένας
Το τελευταίο «αντίο» είπαν στην 15χρονη μαθήτρια, φίλοι και συγγενείς
INTIME

Καθαρά καρδιολογικά είναι τα αίτια του θανάτου της 15χρονης μαθήτριας από τα Σαβάλια, Μαριλένας Γιάνναρου, η οποία ξεψύχησε λίγα μέτρα μακριά από το σχολείο της στην Αμαλιάδα, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες (29/09) νωρίς το πρωί, ο θάνατος της οφείλεται στο καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ πλέον οι οικείοι της άτυχης Μαριλένας αναμένεται να αναζητήσουν ευθύνες.

Χθες λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, η σωρός της άτυχης μαθήτριας έφτασε στο σπίτι της. Ανείπωτος ο πόνος για τους γονείς, την δίδυμη αδελφή της, τους φίλους και συμμαθητές, το χωριό της που την αγαπούσε…

Λίγες ώρες αργότερα τελούνταν η κηδεία της στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου, με τα αγαπημένα της πρόσωπα να της λένε το τελευταίο «αντίο», μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί, τόσο πρόωρα και αδόκητα.

Το χρονικό

Την τελευταία της πνοή άφησε λίγο έξω από το σχολείο της το 2ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας η άτυχη 15χρονη μαθήτρια από τα Σαβάλια. Η Μαριλένα - σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Patris News - κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στους συμμαθητές της και την αδερφή της.

Επίσης όπως έγινε γνωστό η κοπέλα είχε διανύσει λίγα μέτρα από το σχολείο όταν λιποθύμησε.

Η αδελφή της άρχισε να καλεί σε βοήθεια, μια γυναίκα με αυτοκίνητο -σύμφωνα με το ilialive.gr - σταμάτησε και μετέφερε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας την 15χρονη και την αδερφή της, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της μαθήτριας.

Εκεί έφτασαν και οι γονείς, που διαμένουν σε κοντινό χωριό στην Αμαλιάδα, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτή την τραγική εξέλιξη για το σπλάχνο τους.

Σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα

Επισημαίνεται πως η 16χρονη είχε σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα υγείας και μάλιστα είχε υποβληθεί πολύ πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο ενώ ήταν ενήμεροι οι καθηγητές και η Διεύθυνση του Λυκείου.

Σε κατάσταση σοκ είναι οι συμμαθητές στο 2ο Λύκειο της πόλης, που την είδαν να καταρρέει μπροστά στα μάτια τους.

Πηγή: PatrisNews

Διαβάστε επίσης:

Μόρια: Σε τεντωμένο σκοινί μετά την τραγωδία και τα επεισόδια - Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο

Σχετικές ειδήσεις