ΕΛΛΑΔΑ

Πολεμική Αεροπορία: Οι «Κυρίαρχοι των αιθέρων» σήμερα στο Παλαιό Φάληρο

Πολεμική Αεροπορία: Οι «Κυρίαρχοι των αιθέρων» σήμερα στο Παλαιό Φάληρο
In Time /Αρχείο

«Κυρίαρχοι των αιθέρων»: Με αυτό το σύνθημα συνοδεύει φέτος η Πολεμική Αεροπορία την γιορτή του Προστάτη της, του Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Η Πολεμική Αεροπορία επέλεξε και πάλι το Παλαιό Φάληρο και τον Φλοίσβο για την μεγάλη εορταστική αεροπορική της επίδειξη στην Αττική, συνεχίζοντας την πετυχημένη παράδοση των μεγάλων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην Πόλη.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 13:30, στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, θα πετάξουν και θα παρουσιάσουν το εντυπωσιακό τους πρόγραμμα οι Ομάδες Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A TEXAN II «Δαίδαλος», προσφέροντας μοναδικό θέαμα.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος σχετικά με την εκδήλωση, δήλωσε τα εξής: «Αποτελεί πραγματική τιμή για την Πόλη μας η επιλογή της για μια ακόμα φορά για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας. Η Δημοτική μας Αρχή είναι σε συντονισμό με την Πολεμική Αεροπορία και τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου ο κόσμος που θα κατακλύσει τον Φαληρικό όρμο να απολαύσει το μοναδικό θέαμα αλλά και τις ικανότητες των Ελλήνων πιλότων. Καλώ όλο τον κόσμο την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 13:30 στο Παλαιό Φάληρο, σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.»

Με πληροφορίες από notia.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις