ΕΛΛΑΔΑ

Thanksgiving Charity Gala Dinner για Καλό Σκοπό!

Thanksgiving Charity Gala Dinner για Καλό Σκοπό!

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel, με την αφορμή του εορτασμού της Ημέρας των Ευχαριστιών που γιορτάζεται στις ΗΠΑ, το τμήμα της AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association) HJ– 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, σας προσκαλεί σε φιλανθρωπικό επίσημο δείπνο.

Η AHEPA από το έτος ίδρυσής της το 1922 έχει ως πρωταρχικό στόχο την προώθηση της Ελλάδας στην Διεθνή Κοινότητα.

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Κοινωνία και στην Οικογένεια προάγει τον Ελληνισμό σε όλο τον κόσμο και παράλληλα αγκαλιάζει με ευαισθησία τους τομείς της Εκπαίδευσης, της Φιλανθρωπίας, της ατομικής Αριστείας.

Με πάνω από 1.100 μέλη στην Ελλάδα & 40.000 Παγκοσμίως έχει συμβάλει σε εκατοντάδες κοινωνικά έργα υποδομής στην Ελλάδα όπως το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, την ομώνυμη πτέρυγα στο Γ.Ν.Α «Ευαγγελισμός», το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, την κάλυψη αναγκών ορφανοτροφείων, εκπαιδευτηρίων, γηροκομείων κ.α. , σε όλη την Επικράτεια.

Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης & της Μεγάλης του Γένους Σχολής της Κωνσταντινούπολης

Δηλώσεις συμμετοχής: 6972 918 635 και 6937 470 532 καθώς ή στο e-mail ioakim64@hotmail.com.