ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στους Άγιους Θεοδώρους: Θλίψη στην κηδεία της 73χρονης που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της

Έγκλημα στους Άγιους Θεοδώρους: Θλίψη στην κηδεία της 73χρονης που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της

Υποβασταζόμενος ο σύζυγος στην κηδεία της άτυχης γυναίκας - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει πιθανά τον δράστη - Κινητοποίηση των αρχών

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε άγρια έξω από το σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους. Την ίδια ώρα, φωτογραφία - ντοκουμέντο που δείχνει πιθανά τον δράστη κινητοποιεί τους αστυνομικούς.

Τα βήματα του κ. Δημήτρη σέρνονται αργά πίσω από το φέρετρο της αγαπημένης του συζύγου. Πενηνταπέντε χρόνια ήταν μαζί και τώρα την αποχαιρετά για πάντα. Στο πλευρό του οι δύο γιοι του προσπαθούν να απαλύνουν τον πόνο του. Έχασαν τη μάνα τους, το στήριγμα όλης της οικογένειας, για μία αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό.

«Προτιμούσαμε δέκα φορές να δώσουμε όλοι μαζί τις αλυσίδες μας και να την έχουμε εδώ. Μαγικός άνθρωπος. Τέτοια μάνα δεν υπάρχει. Ήτανε η μάνα που στέριωνε όλο το σπίτι και μας κράταγε ενωμένους. Μας κρατούσε σε μια ησυχία όλους, γιατί την αγαπούσαμε όλοι και ο λόγος της πέρναγε» περιγράφει ο γιος της.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Αυτός είναι ο υπ’ αριθμός ένα ύποπτος της δολοφονίας της 73χρονης

Ο νούμερο ένα ύποπτος για τους αστυνομικούς είναι ο άνδρας που βλέπετε στη φωτογραφία να κάθεται στη θέση του συνοδηγού στο ασημί αυτοκίνητο. Είναι μελαχρινός, κοντοκουρεμένος , περίπου 30 χρόνων και γεροδεμένος. Εκείνο το πρωινό του Σαββάτου φορούσε ένα χοντρό κόκκινο πουλόβερ.

Με τη φωτογραφία του στα χέρια οι αστυνομικοί σαρώνουν τους καταυλισμούς για να εντοπίσουν τους σκληρούς κακοποιούς, που δε δίστασαν να περάσουν με το αυτοκίνητο πάνω από το σώμα της άτυχης γυναίκας, που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν ζωντανή. Της έσπασαν τον αυχένα.

Φύλλο και φτερό ύποπτο αυτοκίνητο

Από το Σάββατο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια ένα αυτοκίνητο, που εντοπίστηκε σε καταυλισμό των Μεγάρων, γίνεται φύλλο και φτερό ώστε να εντοπιστούν τυχόν στοιχεία ή γενετικό υλικό του θύματος.

«Αν στο αυτοκίνητο εντοπίσουμε κάποιο στοιχείο που θα μας δώσει το δικαίωμα να πούμε ότι ήταν αυτό που χτύπησε την ηλικιωμένη τότε θα μπορούμε να πούμε ότι θα είμαστε κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης και τον εντοπισμό των δραστών» αναφέρει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Το ασημί αυτοκίνητο κυκλοφορούσε εδώ και καιρό στους Αγίους Θεοδώρους

Οι γείτονες της άτυχης γυναίκας, δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία της, είδαν το αυτοκίνητο να βγαίνει από την οδό Ανθέων με μεγάλη ταχύτητα και να εξαφανίζεται προς την Κινέτα. Όπως λένε κάτι τους θύμισε.

Για τους αστυνομικούς είναι πλέον ζήτημα τιμής ο εντοπισμός και η σύλληψη των δολοφόνων της άτυχης γυναίκας και για την οικογένειά της θα είναι μια δικαίωση.

Με πληροφορίες από Star

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Η «Διδώ» σαρώνει την Ελλάδα – Πού θα «χτυπήσει» με ισχυρές βροχές τις επόμενες ώρες

Βόλος: Θρίλερ με εξαφάνιση 37χρονου - Έκκληση από την οικογένειά του (vid)

Σχετικές ειδήσεις