ΕΛΛΑΔΑ

Αταλάντη: «Νίκο, κράτα γερά» - Φιλανθρωπικός αγώνας με τους Legends 2004 για τον 20χρονο

Αταλάντη: «Νίκο, κράτα γερά» - Φιλανθρωπικός αγώνας με τους Legends 2004 για τον 20χρονο

Φίλοι Στέλιου Γιαννακόπουλου εναντίον φίλων Γεράσιμου Χαϊκάλη

Ένας ξεχωριστός και ταυτόχρονα σπουδαίος αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αταλάντης το απόγευμα της Δευτέρας (17/12).

Οι φίλοι του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή Στέλιου Γιαννακόπουλου αναμετρήθηκαν με τους φίλους Γεράσιμου Χαϊκάλη για καλό σκοπό.

Ο ποδοσφαιριστής της Αταλάντης πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει τον φιλανθρωπικό αγώνα με σύνθημα «όλοι μαζί για το Νίκο». Πρόκειται για τον 20χρονο που στις 9 Σεπτεμβρίου τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα εν ώρα εργασίας, στην είσοδο της λοκρικής πρωτεύουσας.

Εκατοντάδες φίλαθλοι έδωσαν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο για να θαυμάσουν τους ποδοσφαιριστές - θρύλους του Euro 2004 και φυσικά να βοηθήσουν την οικογένεια του Νίκου Ιωάννου που εδώ και τρεις μήνες ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά.

«Να γίνει καλά το παιδί, να επιστρέψει δυνατό και υγιές στο σπίτι του», έλεγαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, ενώ ο ποδοσφαιριστής της Αταλάντης, Γεράσιμος Χαϊκάλης, ο οποίος είχε την ιδέα για αυτόν τον αγώνα δήλωσε πως «ο συγκεκριμένος αγώνας είναι η απόδειξη πως όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε, όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τον Νίκο στη μάχη που δίνει».

Τα έσοδα του αγώνα δόθηκαν εξολοκλήρου για την ενίσχυση της οικογένειας του 20χρονου Νίκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο της Αταλάντης βρέθηκε η πλειοψηφία των Legends 2004 όπως ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Τραϊανός Δέλλας, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Σωτήρης Κυριάκος, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Λεωνίδας Βόκολος και ο Στέφανος Κοτσόλης.

Το χρονικό του ατυχήματος που έχει συγκλονίσει τη Λοκρίδα

Ήταν 9 Σεπτεμβρίου όταν ο νεαρός Νίκος έπεφτε θύμα τροχαίου στην πόλη της Αταλάντης στη Φθιώτιδα.

Ο 20χρονος κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του στο δρόμο που συνδέει την Αταλάντη με τη Σκάλα, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο τύπου βαν βγήκε κάθετα στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το διερχόμενο δίκυκλο του νεαρού που κινούνταν κανονικά στην πορεία του.

Ο Νίκος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με τον νεαρό να πέφτει αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Λαμίας όπου χειρουργήθηκε στο κεφάλι και διασωληνώθηκε.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών έδιναν ελάχιστες ελπίδες, με την κατάσταση του παιδιού να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο Νίκος όμως πάλεψε σκληρά και μετά από μερικές ημέρες ήρθαν τα πρώτα θετικά μηνύματα από τους γιατρούς. Ο 20χρονος, ένα εξαιρετικό παιδί που όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια, είχε κερδίσει τη μάχη με το θάνατο εκπλήσσοντάς θετικά τους γιατρούς και προσφέροντας χαρά και ελπίδα στην οικογένειά του.

Ο δρόμος όμως που έχει μπροστά του ο Νίκος είναι ακόμα μακρύς…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις