ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια δολοφονία στου Γκύζη: Τι αποκαλύπτει η ξαδέρφη του θύματος - Πού στρέφονται οι έρευνες

Άγρια δολοφονία στου Γκύζη: Τι αποκαλύπτει η ξαδέρφη του θύματος - Πού στρέφονται οι έρευνες
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Σοκ συνεχίζει να προκαλεί στη γειτονιά του 66χρονου στου Γκύζη η στυγερή δολοφονία του με τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής να προκρίνουν ως πιθανότερο κίνητρο τη ληστεία. Ωστόσο, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Η εκδοχή της ληστείας εξετάζεται καθώς το σπίτι είναι αναστατωμένο και έχει ερευνηθεί. Ο 66χρονος ήταν ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και είναι πιθανό οι δράστες να τον ακολούθησαν ως το σπίτι όταν έφυγε χθες από το κατάστημά του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κυρία Μαρία, ξαδέρφη του 66χρονου, τόνισε πως «είχαμε στενή φιλία. Όταν πέθανε η μητέρα του, τον βλέπαμε που ερχόταν με το μηχανάκι. Ήταν μοναχικός. Στην αρχή μας μιλούσε, αργότερα σταμάτησε… Είχε πέσει και παλαιότερα θύμα ληστείας και έβαλε συναγερμό».

Το χρονικό

Δεμένος χειροπόδαρα, φιμωμένος και με τραύματα στο κεφάλι εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής, 29 Δεκεμβρίου ένας 66χρονος στην περιοχή του Γκύζη. Πρόκειται για ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, τον οποίο αναζητούσε ο συνέταιρός του από νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με το CNN Greece και την αστυνομική συντάκτρια Μίνα Καραμήτρου, ο συνεταίρος του πήγε στο σπίτι του και τον εντόπισε νεκρό. Το θύμα ήταν δεμένο με μονωτική ταινία ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι οι ληστές να τον παρακολούθησαν φεύγοντας από το βενζινάδικο.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στην παρακάτω gallery:

Το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης της πόρτας αλλά το σπίτι ήταν ανάστατο κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι το θύμα ενδέχεται να άνοιξε την πόρτα στους ληστές ή να είχαν κλειδί πασπαρτού.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλεια Αττικής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Δείτε LIVE πού χιονίζει ΤΩΡΑ σε όλη τη χώρα

Τι αλλάζει σε φόρους, εισφορές και συντάξεις από 1/1/2020

Σχετικές ειδήσεις