ΕΛΛΑΔΑ

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης η κηδεία της δίχρονης στην Χαλκιδική

 Σε κλίμα θλίψης και οδύνης η κηδεία της δίχρονης στην Χαλκιδική

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι γονείς του δίχρονου κοριτσιού που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το πάτησε ο πατέρας του κατά λάθος με το αυτοκίνητο.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια της κηδείας του μικρού κοριτσιού. Κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό με άπαντες να κάνουν λόγο για κακιά στιγμή που στάθηκε η αιτία να κοπεί το νήμα της ζωής του κοριτσιού.

Τραγικές φιγούρες οι δύο γονείς που αν και μετέφεραν την κόρη τους στο κέντρο υγείας Κασσάνδρας, οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Οι σκηνές που ακολούθησαν στο νοσοκομείο όταν οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι το παιδί του έφυγε από τη ζωή ήταν τραγικές.

«Μου λέτε ψέματα ότι είναι νεκρό. Δεν φεύγω χωρίς το παιδί μου», έλεγε στους γιατρούς η μητέρα του κοριτσιού που ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Η διευθύντρια του κέντρου Υγείας Κασσάνδρας έκανε λόγο για δραματικές στιγμές με τους άτυχους γονείς να είναι σε τραγική κατάσταση.

Ο πατέρας που αφαίρεσε κατά λάθος τη ζωή από την ίδια του την κόρη ήταν απαρηγόρητος. «Δεν κατάλαβα ότι το παιδί είχε βγει έξω από το σπίτι και είχε έρθει πίσω από το αυτοκίνητο. Δεν κατάλαβα τι έγινε», έλεγε.

Ο θάνατος του παιδιού σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν ακαριαίος. Στον πατέρα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του Alpha:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου η «εκλεκτή» του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πέθανε ο Βασίλης Βάρσος, ο ιδιοκτήτης του θρυλικού ζαχαροπλαστείου στην Κηφισιά

Σχετικές ειδήσεις