ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Άφαντος ο «δράκος της Λευκίμμης» - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

Κέρκυρα: Άφαντος ο «δράκος της Λευκίμμης» - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του
INTIME NEWS

Κέρκυρα - Δημήτρης Ασπιώτης: Ο άνθρωπος που πριν από 10 χρόνια διέπραξε τρεις βιασμούς τουριστριών από τη Μεγάλη Βρετανία μέσα σε ένα καλοκαίρι, καταδικάστηκε σε 53 χρόνια κάθειρξη αλλά αποφυλακίστηκε το 2019 με τον νόμο Παρασκευόπουλου - Πριν από λίγες ημέρες, φέρεται να διέπραξε έναν ακόμη βιασμό 

Άκαρπες παραμένουν έως τώρα, οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του 47χρονου.

Στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση συμμετέχουν και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές.

Τελευταίο του θύμα, φέρεται να είναι μία 34χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 7 Μαΐου και βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (09/05) από τους άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας στην περιοχή Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής και πολλαπλού βιασμού, κάνοντας αναφορά στον 47χρονο που είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια κάθειρξης για έξι βιασμούς νεαρών Βρετανίδων τουριστριών, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι την είχε κλεισμένη σε μια καλύβα και την βίαζε ενώ απειλώντας την, την έβαλε να πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία και να πει να μην την ψάχνουν και ότι είναι καλά.

Η 34χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και φέρει ξεκάθαρα ίχνη βιασμού στα γεννητικά όργανα και στο σώμα της.

Το πρωί της Παρασκευής (08/05) ο 32χρονος σύντροφος της γυναίκας είχε δηλώσει την εξαφάνισή της. Είπε στην Αστυνομία ότι ένα 24ωρο νωρίτερα ξύπνησε και δεν βρήκε την 34χρονη στο σπίτι τους. Ανέφερε ακόμη ότι το προηγούμενο βράδυ το ζευγάρι είχε συναντηθεί με τον 47χρονο.

Η υπόθεση του 47χρονου

Ο 47χρονος ζει στη Λευκίμμη μετά την αποφυλάκισή του τον Αύγουστο του 2019 με περιοριστικούς όρους που προβλέπουν να εμφανίζεται την πρώτη ημέρα κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα, ενώ του έχει απαγορευθεί να φύγει από την Κέρκυρα.

Υπενθυμίζεται ότι είχε παραδοθεί τον Αύγουστο του 2010, στην Αστυνομία, η οποία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό επί μια εβδομάδα για τον εντοπισμό και την σύλληψη του, για βιασμούς που είχε διαπράξει στον Κάβο και στην ευρύτερη περιοχή.

Το 2012 έγινε η δίκη του και καταδικάστηκε σε 53 χρόνια για τρεις βιασμούς, ενώ ο ίδιος, όπως ισχυρίζεται είχε διαπράξει τους δύο.

Τον Νοέμβριο του 2018 αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση το Νόμου Παρασκευόπουλου και ζούσε στο χωριό του.

Ο ίδιος μιλώντας στο Corfutv τον Αύγουστο του 2019 είχε δηλώσει μετανιωμένος.

«Με κατηγορούν άδικα»

Τώρα, ο 47χρονος -μιλώντας στον ΣΚΑΪ- ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει πού βρίσκεται και στη συνέχεια υποστήριξε ότι κατηγορείται άδικα. «Αυτά που λένε για μένα δεν ισχύουν, με κατηγορούν άδικα. Δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά, όπως τα λένε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δώρο Πάσχα 2020: Πώς και πότε θα καταβληθεί - Υπολογίστε ΕΔΩ το ποσό που θα πάρετε

Σχετικές ειδήσεις