ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

Καλλιθέα: Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

Δείτε βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης - Ποια ήταν τα πρώτα λόγια του θύματος

Βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε την άτυχη κοπέλα την ώρα που έφτασε στην δουλειά της στην Καλλιθέα και λίγες στιγμές αργότερα, μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, την μεταφορά της από το φαρμακείο της περιοχής.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφεται η 34χρονη γυναίκα την ώρα που φτάνει στη δουλειά της. Η άτυχη κοπέλα, παρκάρει το αυτοκίνητό της και στη συνέχεια μεταβαίνει προς την πολυκατοικία που έμελλε να δεχθεί την επίθεση.

Στιγμές αργότερα, φαίνεται η φαρμακοποιός να τρέχει προς το σημείο που η 34χρονη δέχθηκε την επίθεση με το θύμα της επίθεσης να βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Στη συνέχεια, η άτυχη κοπέλα βγαίνει από το φαρμακείο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Τα πρώτα λόγια της 34χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι

Σε εκπομπή του Mega μίλησε ο διευθυντής επειγόντων του Metropolitan, όπου μεταφέρθηκε η άτυχη 34χρονη μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι.

Όπως ανέφερε ο Πάρης Μπουλές: «Νοσηλεύεται στην ομάδα εγκαυμάτων. Στη διάρκεια της πρωινής βάρδιάς μου στις 09:48 παρέλαβα μία γυναίκα που ήρθε τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Είχε γίνει κάποιου είδους επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Αντιμετωπίστηκε σαν χημικό έγκαυμα. Της δώσαμε όλες τις πρώτες βοήθειες», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η γυναίκα είχε χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο, στον τράχηλο και στα άνω άκρα της. Και στο αριστερό της μάτι ένα άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται από μία ομάδα πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για το μάτι. Είναι σταθερή η κατάστασή της αυτή τη στιγμή».

Αναφορικά με τα όσα είπε η άτυχη 34χρονη σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Μπουλές ανέφερε: «Στην ερώτησή μου για το αν ήταν εσκεμμένο ώστε να φωνάξουμε την αστυνομία, μου είπε “δεν ξέρω τι έγινε, μία γυναίκα με μαύρα, δεν έχω καταλάβει, μου πέταξε κάτι”. Ήταν δύσκολη η επικοινωνία λόγω του σοκ που βίωνε».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά τα όσα είπε ο διευθυντής επειγόντων του Metropolitan:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το άνοιγμα των Δημοτικών διχάζει επιστήμονες και κοινωνία: Τα σενάρια για την επιστροφή στο σχολείο