ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Τι λέει ο Φερεντίνος για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

Καλλιθέα: Τι λέει ο Φερεντίνος για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

Ο Χρήστος Φερεντίνος, είναι ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν την άτυχη 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση στην Καλλιθέα, μιας και στο παρελθόν υπήρξε παίκτρια του Deal.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στον ALPHA, αναφορικά για την βάρβαρη επίθεση που διαπράχθηκε σε βάρος της. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, η παρέα του Deal είναι σοκαρισμένη από το τραγικό περιστατικό εκδράζοντας την συμπαράσταση όλων τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένειά της, ενώ σημείωσε ότι η νεαρή κοπέλα ήταν πολύ ευχάριστη και πως τη θυμάται να χαμογελάει ακόμα και τις στιγμές που έχανε.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά τα όσα είπε:

Τα τελευταία νέα της υγείας της 34χρονης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Open, η 33χρονη έφυγε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

Συνοδευόμενη από τη μητέρα της, μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά στο Θριάσιο, όπου υπάρχει μονάδα εγκαυμάτων. Τα νέα είναι ευχάριστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αφού οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μάτι της κοπέλας, ωστόσο θα υπάρχει μια απώλεια όρασης. Υπάρχουν βέβαια αρκετά εγκαύματα στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο της 33χρονης, τα οποία οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν.

Η Αστυνομία έχει στρέψει τις έρευνές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε η 33χρονη και στον πολύ κλειστό φιλικό της περίγυρο. Ήδη έχουν συλλέξει από τις κάμερες ασφαλείας το υλικό για να μπορέσουν να δουν κάτι παραπάνω από τις τελευταίες κινήσεις και από το βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Βίντεο - ντοκουμέντο: Οι πρώτες στιγμές μετά την επίθεση

Όπως θα δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega, φαίνεται η στιγμή, όπου μετά την επίθεση, η 34χρονη κοπέλα φέροντας εγκαύματα από το καυστικό υγρό, βγαίνει τρέχοντας από την πολυκατοικία για να πάει στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου είναι το φαρμακείο.

Τρέχοντας και ουρλιάζοντας, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η 34χρονη βγαίνει στον δρόμο και πηγαίνει για να αναζητήσει βοήθεια.

Η κάμερα που κατέγραψε τις εικόνες βρίσκεται έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία δέχτηκε επίθεση η 34χρονη γυναίκα.

Σημειώνεται ότι ούτε σε αυτό το βίντεο απεικονίζεται η δράστης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φόροι, επιδόματα και τουρισμός: Όλα τα μέτρα στήριξης - Έτσι θα γίνει η επανεκκίνηση της οικονομίας

Σχετικές ειδήσεις