ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στην Καλλιθέα: «Πράξη μίσους με στόχο να την παραμορφώσει»

Επίθεση στην Καλλιθέα: «Πράξη μίσους με στόχο να την παραμορφώσει»

Επίθεση στην Καλλιθέα: «Πρόκειται για ένα άτομο, πιθανότατα γυναίκα που δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της», ανέφερε η κλινική εγκληματολόγος κ. Κέλλυ Ιωάννου για την «μαυροφορεμένη» που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την κλινική εγκληματολόγο κ. Ιωάννου η οποία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η δράστις είναι ένα άτομο γεμάτο θυμό ή ζήλια και είναι πολύ πιθανό να πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας

«Η επίθεση με το βιτριόλι είναι μια πράξη μίσους που είχε σκοπό να παραμορφώσει την άτυχη κοπέλα και να της καταστρέψει τη ζωή», τόνισε η κυρία Ιωάννου και πρόσθεσε πως δεν αποκλείεται να υπήρχε και μεσάζοντας που προμήθευσε το βιτριόλι στην «μαυροφορεμένη».

Σύμφωνα με την εγκληματολόγο μπορεί ο θύτης να είναι πρόσωπο υπεράνω υποψίας από το ευρύτερο περιβάλλον της κοπέλας και να υπήρξε μια ζήλια, μια διεστραμμένη εκδήλωση αγάπης. Επίσης δεν αποκλείει το γεγονός να υπάρχει συνεργάτης ενώ εμφανίζεται βέβαιη πως είναι προμελετημένο έγκλημα με σκοπό να της καταστρέψει τη ζωή με το βιτριόλι.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του δικηγόρου της 34χρονης στο Newsbomb.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.