ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Aγωνία για 16χρονο που δίνει μάχη στην Εντατική

Λαμία: Aγωνία για 16χρονο που δίνει μάχη στην Εντατική

Η βόλτα που μετατράπηκε σε εφιάλτη…

Διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του, ο 16χρονος που τραυματίστηκε βαρύτατα το βράδυ της Κυριακής (5/7) σε τροχαίο με μηχανάκι στην περιοχή της Κουβέλας.

Η βόλτα με το μηχανάκι για τους δύο συνομήλικους φίλους, μετατράπηκε σε εφιάλτη, καθώς κάτω από συνθήκες που διερευνά το ΑΤ Στυλίδας, το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με δύναμη σε ελιά, με αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό του ενός και τον ελαφρύτερο του άλλου.

Όπως διαπιστώθηκε κανείς από τους δύο δε φορούσε κράνος, ενώ ακόμη εξετάζεται ποιος από τους δύο οδηγούσε.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι κανένας τους δεν έχει δίπλωμα αφού δεν έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται το ένα παιδί να μπορέσει να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λαμίας, καθώς παρέμεινε στην Κλινική περισσότερο προληπτικά, για παρακολούθηση. Προς το παρόν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπόρεσε να διαφωτίσει για το πως έγινε το κακό.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου:

Την ίδια ώρα οι προσευχές επικεντρώνονται για την υγεία του άλλου παιδιού, το οποίο εκτός από τα πολλαπλά κατάγματα φέρει και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Κάθε ώρα που κερδίζει είναι υπέρ του και η ελπίδα όλων είναι να βγει νικητής σε αυτή την πολύ δύσκολη μάχη που δίνει για τη ζωή του.

Πηγή: lamiareport.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλος Περίπατος: Βανδάλισαν τις ζαρντινιέρες στην Πανεπιστημίου