ΕΛΛΑΔΑ

Η Νέα Μηχανιώνα μετρά τις πληγές της από τη θεομηνία - Αυτοψία του Newsbomb.gr (pics)

Η Νέα Μηχανιώνα μετρά τις πληγές της από τη θεομηνία - Αυτοψία του Newsbomb.gr (pics)

Συγκλονιστικά στιγμιότυπα κατέγραψαν σήμερα, Παρασκευή (09/09/2016) η κάμερα και ο φωτογραφικός φακός του Newsbomb.gr στην περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη. Αγία Τρίαδα και Νέα Μηχανιώνα, δύο πανέμορφες παραθαλάσσιες περιοχές έχουν «πνιγεί» στο νερό και τη λάσπη, εξαιτίας των σφοδρών πλημμυρών που σημειώθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

ΕΙΚΟΝΑ ΧΑΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ - ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr απίστευτες εικόνες από την καταστροφή

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Στη Νέα Μηχανιώνα, οι πλημμύρες σάρωσαν τα πάντα προκαλώντας εκτεταμένες και σοβαρές καταστροφές. Την ίδια στιγμή, με αμείωτη ένταση συνεχίζονται για τρίτο 24ωρο οι έρευνες για τον εντοπισμό της 53χρονης που χάθηκε, μετά τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

IMG 7306

Άνδρες της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρη την περίμετρο, χωρίς όμως να έχουν κατορθώσει, μέχρι στιγμής, να εντοπίσουν τα ίχνη της.

IMG 7350

Λίγες ώρες προτού ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εγκαινιάσει την 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η κάμερα του Newsbomb.gr πραγματοποιεί αυτοψία στην πολύπαθη από τις πλημμύρες Νέα Μηχανιώνα.

IMG 7325

Η οργή των κατοίκων ξεχειλίζει: Ενώ η «κυβερνητική φιέστα» της Έκθεσης είναι προ των πυλών, η κρατική αδιαφορία περισσεύει, καθώς ούτε ένας πολιτικός δεν έχει επισκεφθεί τους πλημμυροπαθείς.

Το Newsbomb.gr σας παρουσιάζει ένα live οδοιπορικό στη Νέα Μηχανιώνα, μια ζωντανή μαρτυρία για την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι της μικρής παραθαλάσσιας πόλης που βρίσκεται μόλις 32 χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σχετικές ειδήσεις