ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στην Παλλήνη: Ληστές εισβάλλουν στα σπίτια και βασανίζουν τους ενοίκους

Τρόμος στην Παλλήνη: Ληστές εισβάλλουν στα σπίτια και βασανίζουν τους ενοίκους

Τον τρόμο έχουν σκορπίσει στην Παλλήνη ληστές, οι οποίοι δεν διστάζουν να βασανίσουν τα θύματά τους προκειμένου να τους αποκαλύψουν πού κρύβουν χρήματα και κοσμήματα.

Δύο περιστατικά έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή, με την Αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους δράστες.

Το πρώτο περιστατικό είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (16/03), όταν τρεις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, το οποίο και ακινητοποίησαν πάνω στο κρεβάτι του.

Οι άνδρες χρησιμοποιώντας λεκτική βία απαίτησαν από τον άνδρα να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα ενώ αναστάτωσαν το σπίτι μέχρι να βρουν τελικά τόσο χρήματα όσο και τιμαλφή και να τραπούν σε φυγή, παίρνοντας μάλιστα και το αυτοκίνητο του ζευγαριού.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε χθες Δευτέρα (19/03), με έναν 59χρονο άνδρα να βρίσκεται αντιμέτωπος με τρεις ληστές. Οι δράστες τον βασάνισαν μέσα στο ίδιο του το σπίτι επί τουλάχιστον μία ώρα έως ότου εντοπίσουν τα χρήματα και τα κοσμήματα που είχε στο σπίτι. Στην συνέχεια τον άφησαν δεμένο πάνω στο κρεβάτι και έφυγαν με το αυτοκίνητό του.

Διαβάστε επίσης:

Πυροβολισμοί στον Έβρο: Τούρκοι στρατιώτες έριξαν στον αέρα με αβολίδωτα

Έγκλημα Μαρούσι: Αυτός σκότωσε το 19χρονο Θωμά - Ένα βήμα πριν τη σύλληψη

Σχετικές ειδήσεις