ΕΛΛΑΔΑ

Έδεσσα: Το ματωμένο φόρεμα της 6χρονης και η φρικτή αποκάλυψη για τον 60χρονο παιδεραστή

Έδεσσα: Το ματωμένο φόρεμα της 6χρονης και η φρικτή αποκάλυψη για τον 60χρονο παιδεραστή

Φρίκη από την υπόθεση παιδεραστίας στη Σκύδρα, της Πέλλας – Ηλικιωμένος ασέλγησε σε 6χρονη 20 μέτρα μακριά από το σπίτι της – Πώς την «παγίδευσε» - Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση παιδεραστίας με «πρωταγωνιστή» έναν 60χρονο.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού που μένει 20 μέτρα μακριά από το σπίτι του. Όταν το κοριτσάκι αποκάλυψε στη μητέρα και τη γιαγιά του τη φρίκη που έζησε στα χέρια του, ο φερόμενος δράστης επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με φυτοφάρμακο.

Έτσι του έστησε «παγίδα»

Όλα συνέβησαν πριν από περίπου μία εβδομάδα. Σύμφωνα με το tastv.gr, ο 60χρονος προσέφερε καραμέλες και μπισκότα στο παιδί και στη συνέχεια το οδήγησε στο σπίτι του. Στη συνέχεια φέρεται να ασέλγησε στην 6χρονη, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Το ματωμένο φόρεμα

Το μικρό κορίτσι επιστρέφοντας στο σπίτι του, που βρίσκεται 20 μέτρα μακριά, ήταν φοβισμένο, ενώ στο φορεματάκι του υπήρχαν κηλίδες αίματος, σύμφωνα με το tastv.gr. Το αίμα παρατήρησε η μητέρα της, η οποία ρώτησε την κόρη της τι συνέβη. Στις ερωτήσεις της μητέρας και της γιαγιάς το κοριτσάκι αποκάλυψε τα όσα έζησε στο σπίτι του 60χρονου.

«Έβγαλε το παντελόνι του και με έβαλε να καθίσω πάνω του»

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζουν τα όσα φέρεται να αποκάλυψε το κοριτσάκι. «Έβγαλε το παντελόνι του και με έβαλε να καθίσει πάνω του» είπε η 6χρονη. Παράλληλα, το παιδί, το οποίο εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο, ανέφερε ότι ο ηλικιωμένος το δελέασε με λιχουδιές και την έβαλε στο σπίτι του.

Η απόπειρα αυτοκτονίας

Όταν ο άνδρας έμαθε πως το κοριτσάκι μίλησε στους δικούς του και οι τελευταίοι κατήγγειλαν βιασμό στην Αστυνομία επιχείρησε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακο.

Ο 60χρονος φρουρείται στο νοσοκομείο ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή.

Ήδη η Εισαγγελία Έδεσσας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του 60χρονου άνδρα.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Αστυνομία - Μεγάλη επιχείρηση σε όλη την Ελλάδα

Κίνδυνος έκρηξης! Μάχη με το χρόνο πριν εκραγεί το κουφάρι τεράστιας φάλαινας (Pics)