ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο ΑΤ Πεντέλης: 21χρονη κρατούμενη βρέθηκε απαγχονισμένη

Τραγωδία στο ΑΤ Πεντέλης: 21χρονη κρατούμενη βρέθηκε απαγχονισμένη

Κρεμασμένη με κορδόνι παπουτσιού βρέθηκε μια νεαρή γυναίκα, μέσα στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης.

ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ

Η 21χρονη Μαρία-Δήμητρα Λέτσιου κρατούνταν προσωρινά στο ΑΤ Πεντέλης από την Ασφάλεια Πεύκης και είχε διαταχθεί η μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού με εισαγγελική εντολή. Ωστόσο, η μεταγωγή δεν πραγματοποιήθηκε καθώς η κοπέλα βρέθηκε απαγχονισμένη λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας (03/09), μέσα στο κρατητήριο.

Δείτε φωτογραφία της άτυχης κοπέλας στη gallery του Newsbomb.gr

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, η 21χρονη κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη με κορδόνι παπουτσιού από το κάγκελο του παραθύρου της πόρτας του κρατητηρίου. Η επίσημη ενημέρωση του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας κάνει λόγο για αυτοχειρία.

Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της 21χρονης διερευνώνται και ήδη έχει δοθεί εντολή για τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για το πώς βρέθηκαν τα κορδόνια στην κατοχή της κοπέλας μέσα στο κρατητήριο και ποιος ευθύνεται, αφού κάτι τέτοιο δεν είναι επιτρεπτό.

Βαρύ το πένθος στη γενέτειρά της

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Βαρβάσαινας και της ευρύτερης κοινωνίας του Πύργου, στο άκουσμα του τραγικού θανάτου της Μαρίας-Δήμητρας Λέτσιου σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε χθες και σήμερα στις 6 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία της από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βαρβάσαινας.

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφίας: Patrisnews.com

Πηγή φωτογραφίας (αρχείου): Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Σοκ για τουρίστα που είδε «κεφάλι να επιπλέει στο νερό»! Τελικά ήταν... αμύθητος θησαυρός!

Νέες αποκαλύψεις – σοκ για το θάνατο του μοντέλου στην Κεφαλονιά