ΕΛΛΑΔΑ

Δύο σοβαρά τροχαία στο Άργος (pics+vid)

Δύο σοβαρά τροχαία στο Άργος (pics+vid)

Άργος | Ειδήσεις: «Άγιο» είχε ο οδηγός ενός οχήματος που έκανε «βουτιά» στις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (23/12/2018) στον ποταμό Ερασίνο, στη Νέα Κίο Αργολίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το argolikeseidhseis.gr, το Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε ένας 30χρονος διέγραψε μια τρελή πορεία και «πέταξε» πάνω από τις βάρκες που ήταν δεμένες στην όχθη κι έπεσε μέσα στο ποτάμι.

Σαν από θαύμα ο οδηγός βγήκε σώος μέσα από το αυτοκίνητο, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το Ι.Χ. ξέφυγε από τον έλεγχο, λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

Ωστόσο, ακόμη ένα ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (23/12/2018), στο 3ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Άργους-Κορίνθου, λίγο έξω από το Άργος, όταν αυτοκίνητο Ι.Χ. συγκρούστηκε με ημιφορτηγό.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με τους άνδρες να απεγκλωβίζουν τον οδηγό του ημιφορτηγού, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της περιοχής.

Για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Άργους.

Δείτε τις φωτογραφίες πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr (πηγή: Eurokinissi) - Πηγή βίντεο: argolikeseidhseis.gr

Διαβάστε επίσης:

Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή (23/12) - Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν

Βίντεο – σοκ από συναυλία στην Ινδονησία: Η στιγμή που το τσουνάμι «καταπίνει» τραγουδιστή και κοινό