ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: «Δεν θα σταματήσω να σε αγαπώ» – Το μήνυμα του συζύγου της 46χρονης που ραγίζει καρδιές

Καλαμάτα: «Δεν θα σταματήσω να σε αγαπώ» – Το μήνυμα του συζύγου της 46χρονης που ραγίζει καρδιές
Θρήνος για τις χαμένες ψυχές

Πόνος, θλίψη, σπαραγμός…. αυτά είναι τα συναισθήματα που έχουν κατακλύσει τους κατοίκους της Καλαμάτας, που θρηνούν τις τρεις άτυχες γυναίκες που βρήκαν τραγικό θάνατο το Σάββατο (02/02) σε ταβέρνα, μετά από διαρροή υγραερίου.

Η 53χρονη Ελένη Κ. σύζυγος του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, η 52χρονη Ελένη Π. και η 46χρονη Αδαμαντία Κ. βρήκαν φρικτό θάνατο στην κουζίνα της ταβέρνας, αφού δεν πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το μαγαζί, αφού η φωτιά περικύκλωσε τα πάντα γύρω τους.

Τα μηνύματα για τις άτυχες γυναίκες είναι σπαρακτικά, αφού και οι τρεις ήταν ιδιαιτέρως αγαπητές στην πόλη της Καλαμάτας.

Το μήνυμα όμως του απαρηγόρητου συζύγου της 46χρονης Αδαμαντίας, μητέρας 4 παιδιών, σπάει καρδιές. Με ένα λιτό κείμενο, που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο σύζυγός της εκφράζει την θλίψη του αλλά και την τεράστια αγάπη του.

«Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο χωρίς εσένα δίπλα μου, τίποτα δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό που αφήνεις πίσω σου, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αγάπη και την στοργή με την οποία μεγάλωσες τα παιδιά μας, τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να σταματήσω να σε αγαπώ μέχρι να τερματίσει και το δικό μου ταξίδι. Ένα ταξίδι που ονειρευόμασταν να το φτάσουμε μαζί ως το τέρμα του αλλά... Καλό παράδεισο καρδιά μου και καλή αντάμωση» αναφέρει.

Η 46χρονη πολύτεκνη μητέρα το Σάββατο πήγε απλά για να βοηθήσει στην ταβέρνα καθώς λόγω και της μεγάλης γιορτής το κατάστημα είχε πολύ κόσμο. Δεν ήξερε όμως ότι ο θάνατος τής είχε στήσει καρτέρι.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου (02/02) όταν σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr από διαρροή του υγραερίου, στο χώρο της κουζίνας, έπιασε φωτιά.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έσπευσαν, έσβησαν πρώτα τις εστίες φωτιές για να φύγουν και οι καπνοί. Με μάσκες και φιάλες οξυγόνου, λόγω της επικινδυνότητας από το υγραέριο, μετά από προσπάθεια απεγκλώβισαν μία - μία τις γυναίκες, που όμως δεν είχαν τις αισθήσεις τους. Ασθενοφόρα τις μετέφεραν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Πρόκειται για την 53χρονη Ελένη Κ. σύζυγο του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, την 52χρονη Ελένη Π. και την 46χρονη Αδαμαντία Κ.

Μάλιστα, μέχρι να σπεύσουν οι πυροσβέστες, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας πήρε μια βαριοπούλα και επιχείρησε να σπάσει τον τοίχο της κουζίνας, για να απεγκλωβίσει τη γυναίκα του και τις άλλες δύο εργαζόμενες.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου των 3 γυναικών θα τα διαλευκάνει η νεκροψία - νεκροτομή.

Το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, που έχει αναλάβει την τραγική υπόθεση, παίρνει καταθέσεις από εργαζόμενους και πελάτες της ταβέρνας, προκειμένου να σχηματίσει μια όσο το δυνατόν πιο ακριβή εικόνα για τις συνθήκες της τραγωδίας.

Σχετικές ειδήσεις